Меню
Количка

Гривни от кристали

Нашите гривни са изработени с желание и много любов.
За изработката са използвани  естествени минерали и кристали.

Естествените материали имат своите лечебни свойства и своя душа, които са описани под всеки отделен артикул.

Освен това дават възможност да бъдат програмирани с различни индивидуални послания.

Модел: Енергийна гривна Лунен камък
 Енергийна гривна Лунен камък Лунния камък въздейства на женските болести, стомаха, панкреаса и хипофизата. Пречиства кръвта и лимфната система. Балансира емоциите, като укротява прекалено бурните реакции. Облекчава стреса и напрежението. Повишава женската енергия и интуицията. Дарява с ба..
19.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Модел: Амулетна гривна Бял Ахат
Амулетна гривна Бял Ахат   Заземяващ и същевременно енергизиращ, ахатът може да се използва за подсилване на тялото и ума, дава кураж, разкрива истината и лекува. Пази от всякакви опасности, дава сила и увенчава старанията с успех. Помага на онзи, който го носи да получи неочаквана помощ от бого..
17.90лв.
без ДДС:17.90лв.
Модел: Амулетна гривна Бял оникс и Златист Хематит
Стилна гривна Бял Оникс и Златист Хематит Оникса помага да балансирате емоциите си и да придобиете умение за самоконтрол. Уравновесява мъжката и женската полярност у всеки човек. Носи духовно вдъхновение, разрешава проблеми от минали животи и ви помага да приемате трансформиращите преди..
24.00лв.
без ДДС:24.00лв.
Амулетна гривна Бял оникс и Хематит розово злато
Ново
Модел: Амулетна гривна Бял оникс и Хематит розово злато
Стилна гривна Бял Оникс и Хематит розово златп Оникса помага да балансирате емоциите си и да придобиете умение за самоконтрол. Уравновесява мъжката и женската полярност у всеки човек. Носи духовно вдъхновение, разрешава проблеми от минали животи и ви помага да приемате трансформиращите п..
24.00лв.
без ДДС:24.00лв.
Амулетна гривна Бял седеф
Ново
Модел: Амулетна гривна Бял седеф
Амулетна гривна Бял седеф Действа като талисман и помага да привлечете нещо ново в живота си. Развива интуицията и дава спокойствие. Предпазва от зли духове. Подобрява здравето, имунитета и работоспособноста. Седефа е покровител на семейството и помага да е здрава връзката между партньо..
17.90лв.
без ДДС:17.90лв.
Амулетна гривна Зелен Ахат
Ново
Модел: Амулетна гривна Зелен Ахат
Амулетна гривна Зелен Ахат Носенето на ахат лекува безсъние. Всички разновидности на ахата могат да освобождават енергийните блокажи и болестите. Заземяващ и същевременно енергизиращ, ахатът може да се използва за подсилване на тялото и ума, дава кураж, разкрива истината и лекува. Пази ..
17.90лв.
без ДДС:17.90лв.
Амулетна гривна Зелен малахит
Ново
Модел: Амулетна гривна Зелен малахит
Амулетна гривна Зелен малахит Вибрацията на Малахита укрепва сърцето и кръвоносната система, епифизата и хипофизата. Пречиства кръвта. Улеснява общуването между хората. Помага на човека да проявява толерантност и гъвкавост в живота си. Балансира и лекува всички чакри. Малахитът ще ви ..
19.00лв.
без ДДС:19.00лв.
Модел: Амулетна гривна Оникс и Хематит
Стилна гривна Оникс и хематит Оникса помага да балансирате емоциите си и да придобиете умение за самоконтрол. Уравновесява мъжката и женската полярност у всеки човек. Носи духовно вдъхновение, разрешава проблеми от минали животи и ви помага да приемате трансформиращите предизвикателст..
24.00лв.
без ДДС:24.00лв.
Модел: Амулетна гривна Червен корал
Защитна гривна Червен Корал   Коралът олицетворява дипломатичността и конкурентността. Увеличава интуицията, въображението и визуализациите. Засилва и ускорява трансфера на знания. Жените в древността ги носели, за да забременеят. Слагат се на корема при колики и спазми. Помагат при анемия и съ..
17.90лв.
без ДДС:17.90лв.
Модел: Амулетна гривна Черен оникс
Защитна гривна Черен Оникс Управляван от Сатурн и Земята оникса ще ви помогне да балансирате емоциите си и да придобиете умение за самоконтрол. Уравновесява мъжката и женската полярност у всеки човек. Носи духовно вдъхновение, разрешава проблеми от минали животи и ви помага да приемате трансфор..
19.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Модел: Енергийна гривна " Чакра система "
Енергийна гривна " Чакра система " Комбинация от планински кристал и минерали с цветовете на чакрите. С носенето на гривната си осигурявате пълен спектър от енергии , които балансират чакра системата и аурата. Размер на елементите - 10мм. Размер на гривната – 18 см. Ако желаете различен..
24.00лв.
без ДДС:24.00лв.
Модел: Енергийна гривна Аквамарин и Лазурит
Енергийна гривна Аквамарин и Лазурит   Аквамарина помага при задържане на течности в организма, защото стимулира бъбреците, черния дроб, далака и щитовидната жлеза и по този начин пречиства тялото. Той успокоява нервите, освен това лекува болести на очите, гърлото и стомаха. Пречиства ума и засилв..
24.00лв.
без ДДС:24.00лв.
Показва 1 до 12 от 62 (6 страници)