Меню
Количка

Гривни от кристали

Нашите гривни са изработени с желание и много любов.
За изработката са използвани  естествени минерали и кристали. Естествените материали имат своите лечебни свойства, които са описани под всеки отделен артикул. Освен това дават възможност да бъдат програмирани с различни индивидуални послания.

Модел: Енергийна гривна Лунен камък
 Енергийна гривна Лунен камък Лунния камък въздейства на женските болести, стомаха, панкреаса и хипофизата. Пречиства кръвта и лимфната система. Балансира емоциите, като укротява прекалено бурните реакции. Облекчава стреса и напрежението. Размер на елементите - 10мм. Размер на гривната – 18..
17.00лв.
без ДДС:17.00лв.
Модел: Амулетна гривна Бял Ахат
Амулетна гривна Бял Ахат   Заземяващ и същевременно енергизиращ, ахатът може да се използва за подсилване на тялото и ума, дава кураж, разкрива истината и лекува. Пази от всякакви опасности, дава сила и увенчава старанията с успех. Помага на онзи, който го носи да получи неочаквана помощ от бого..
15.00лв.
без ДДС:15.00лв.
Модел: Амулетна гривна Червен корал
Защитна гривна Червен Корал   Коралът олицетворява дипломатичността и конкурентността. Увеличава интуицията, въображението и визуализациите. Засилва и ускорява трансфера на знания. Жените в древността ги носели, за да забременеят. Слагат се на корема при колики и спазми. Помагат при анемия и съ..
17.00лв.
без ДДС:17.00лв.
Модел: Амулетна гривна Черен оникс
Защитна гривна Черен Оникс Управляван от Сатурн и Земята оникса ще ви помогне да балансирате емоциите си и да придобиете умение за самоконтрол. Уравновесява мъжката и женската полярност у всеки човек. Носи духовно вдъхновение, разрешава проблеми от минали животи и ви помага да приемате трансфор..
15.00лв.
без ДДС:15.00лв.
Модел: Енергийна гривна " Чакра система "
Енергийна гривна " Чакра система " Комбинация от планински кристал и минерали с цветовете на чакрите. С носенето на гривната си осигурявате пълен спектър от енергии , които балансират чакра системата и аурата. Размер на елементите - 10мм. Размер на гривната – 18 см.  ..
19.00лв.
без ДДС:19.00лв.
Енергийна гривна Аквамарин и Лазурит
-21 %
Модел: Енергийна гривна Аквамарин и Лазурит
Енергийна гривна Аквамарин и Лазурит   Аквамарина помага при задържане на течности в организма, защото стимулира бъбреците, черния дроб, далака и щитовидната жлеза и по този начин пречиства тялото. Той успокоява нервите, освен това лекува болести на очите, гърлото и стомаха. Пречиства ума и засилв..
19.00лв. 24.00лв.
без ДДС:19.00лв.
Енергийна гривна Аметист и безкрайност
-21 %
Модел: Енергийна гривна Аметист и безкрайност
Енергийна гривна Аметист и символ "Безкрайност" Вибрациите на аметиста влияят върху тялото, като въздействат върху начина, по който човек мисли и се чувства, и начина по който работи съвместно с другите. Аметиста успокоява психични разтройства, пречиства кръвта и подсилва имунната система. Баланс..
19.00лв. 24.00лв.
без ДДС:19.00лв.
Модел: Енергийна гривна Ахат и лунен камък
Енергийна гривна Ахат и лунен камък Заземяващ и същевременно енергизиращ, ахатът може да се използва за подсилване на тялото и ума, дава кураж, разкрива истината и лекува. Пази от всякакви опасности, дава сила и увенчава старанията с успех. Помага на онзи който го носи да получи неочаквана помощ ..
17.00лв.
без ДДС:17.00лв.
Модел: Енергийна гривна Бял ахат
Гривна бял Ахат Носенето на ахат лекува безсъние. Всички разновидности на ахата могат да освобождават енергийните блокажи и болестите. Заземяващ и същевременно енергизиращ, ахатът може да се използва за подсилване на тялото и ума, дава кураж, разкрива истината и лекува. Пази от всякакви опасност..
17.00лв.
без ДДС:17.00лв.
Енергийна гривна гранат
-21 %
Модел: Енергийна гривна гранат
Енергийна гривна Гранат Граната  пречиства и възстановява всички системи в тялото, особено кръвообращението и сърцето.  Едно от най-добрите ободряващи средства за целия организъм, помага при кръвотечение и инфекции.  Балансира коренната чакра, стимулира хипофизата. Облекчава депресията и издига..
19.00лв. 24.00лв.
без ДДС:19.00лв.
Модел: Енергийна гривна Котешко око
Енергийна гривна Котешко око Котешкото  око   запазва здравето и го укрепва още повече. Предпазва от финансов крах и даже може да ви върне онова, което сте загубили. Защитава от зли духове и от бедност. Поставете котешко око и банкнота с висока стойност в една торбичка от плат над леглото си откъ..
17.00лв.
без ДДС:17.00лв.
Енергийна гривна кристален микс " Безкрайност "
-21 %
Модел: Енергийна гривна кристален микс " Безкрайност "
Енергийна гривна кристален микс " Безкрайност " Размер на елементите - 10мм. Размер на гривната – 18 см. Ако желаете различен размер моля да го заявите в коментар.  ..
19.00лв. 24.00лв.
без ДДС:19.00лв.
Показва 1 до 12 от 50 (5 страници)