Меню
Количка

Енергийна гривна Розов кварц, Лунен камък и Лабрадорит

Енергийна гривна Розов кварц, Лунен камък и Лабрадорит
Енергийна гривна Розов кварц, Лунен камък и Лабрадорит
  • : В продажба
  • Модел: Енергийна гривна Розов кварц, Лунен камък и Лабрадорит
24.00лв.
без ДДС: 24.00лв.

Енергийна гривна Розов кварц, Лунен камък и Лабрадорит

Розовия кварц е наречен камъкът на любовта - облекчава емоционалния и сексуалния дисбаланс. Лекува емоционални травми. Работи добре с аметиста. Може да повиши плодовитостта. Помага на хората, да развият в себе си състрадание, обич и  умение как да дават и получават любов.  Ако търсите истинската любов или приятелство, носете розов кварц и той ще ви доведе точно такъв човек, който да ви допада идеално - любовник и приятел едновременно. Носете розов кварц, когато сте отчаяни и искате да ви обичат и да се грижат за вас.


Лунния камък въздейства на женските болести, стомаха, панкреаса и хипофизата. Пречиства кръвта и лимфната система. Балансира емоциите, като укротява прекалено бурните реакции. Облекчава стреса и напрежението.


Лабрадорита е прекрасно средство за хора, които се преуморяват от работа или им предстои продължителен период на активна дейност. Стимулира физическите сили и желанието за действие. Освен това издига съзнанието и може да направи връзка със Вселенските енергии. Действа добре върху пета,
шеста и седма чакра. Защитава и балансира цялата аура. Помага за изграждането на търпение и постоянство. Лабрадоритът е един от силните амулети, отблъскващи външното негативно въздействие. Смятат го за един от мистичните камъни. 

Размер - 18 см
Размер на елементите - 10мм.

Ако желаете различен размер моля да го заявите в полето за коментар

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър