Меню
Количка

Кристална гривна Розов кварц и нефрит

Кристална гривна Розов кварц и нефрит
Кристална гривна Розов кварц и нефрит
  • : В продажба
  • Модел: Кристална гривна Розов кварц и нефрит
29.00лв.
без ДДС: 29.00лв.

Кристална гривна Розов кварц и нефрит

Розов кварц: наричат го камък на любовта, облекчава емоционалния и сексуалния дисбаланс. Този кристал лекува емоционални травми. Работи добре с аметиста. Може да повиши плодовитостта. Помага на хората, да развият в себе си състрадание и обич и ги учат как да дават и получават любов. Помага да си простим и да обичаме себе си. Ако търсите истинската любов или приятелство, носете розов кварц и той ще ви доведе точно такъв човек, който да ви допада идеално - любовник и приятел едновременно. Носете розов кварц, когато сте отчаяни и искате да ви обичат и да се грижат за вас.
Нефритът е древен камък, който  се използва за привличане на любов. Също може да се използва, за да донесе пари в живота ви. Създава положително отношение към парите и ако го носите на ръката си, ще ви донесе богатство. При вземане на важно решение свързано с бизнеса, използвайте проспериращата енергия, идваща от нефрита, като го носите на себе си.  Нефритът укрепва умствените способности и ви дава ясни мотиви.
Той е камъкът на равновесието и изцелението, който премахва тревогите и облекчава емоциите базирани и породени от страх.

 

Размер на елементите – 10 и 12 мм.

Дамски размер – 18 см.

Ако желаете различен размер моля да го заявите в полето за коментар

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър