Меню
Количка

Нефритено яйце Jade egss

Нефритено яйце Jade egss
Нефритено яйце Jade egss
Нефритено яйце Jade egss
Нефритено яйце Jade egss
Нефритено яйце Jade egss
  • : В продажба
  • Модел: Нефритено яйце Jade egss
59.00лв.
без ДДС: 59.00лв.

Нефритено яйце за вагинални тренировки

Яйцата са изработени от висококачествен нефрит с дупка за конец . 
Има три размера нефритени яйца: голям (47мм на 30мм),  среден (38мм*27мм) и малък (30мм*20мм). Яйцата с най-голям размер са най-лесни за манипулиране. Те са най-добрият избор начинаещите да усетят и да започнат да контролират перинеума си. Средният размер изисква повече умения и по-голям мускулен контрол. Най-малкият размер е за експерти, които са тренирали преди това перинеума си с другите два размера.
Колкото по-малко е нефритеното яйце, толкова по-трудно се усеща и по-трудно се контролира. Яйцата с по-голям размер са по-осезаеми и са по-тежки, което затруднява задържането им и по този начин тренира по-добре вътрешната мускулатура.
За начало е добре да изберете голямият размер.

Яйцата дават добри резултати при следните проблематики - изпускане на урина, вагинална сухота, липса на удоволствие от секса, проблеми със забременяването, женски болести, спадане на органите в малкия таз.
Използването на нефритено яйце води до увеличаване на притока на кръв, събужда невронни пътища и по този начин се увеличава чувствителността в половата област. Упражненията с нефритени яйца осигуряват  еластичност на перинеума. С използването им се осигурява по-добър и качествен секс за партньорите, по-здрави женски органи, по-добро самочувствие и увереност!

Обърнете внимание на факта, че яйцата са изработени от естествен материал – нефрит, затова може да има леко разминаване в цвета и размера между снимката и продукта, който ще получите.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър