Меню
Количка

Йони яйце / Jade Eggs

Йони яйце / Jade Eggs
Йони яйце / Jade Eggs
Йони яйце / Jade Eggs
Йони яйце / Jade Eggs
Йони яйце / Jade Eggs
Йони яйце / Jade Eggs
Йони яйце / Jade Eggs
  • : В продажба
  • Модел: Йони яйце / Jade egss
59.00лв.
без ДДС: 59.00лв.
 

Йони яйце за вагинални тренировки

Яйцата са изработени от висококачествени  естествени камъни (розов кварц, авантюрин, аметист,  опал, черен обсидиан и др. ) с дупка за конец . 
Има три размера йони яйца: голям (47мм на 30мм),  среден (38мм*27мм) и малък (30мм*20мм). Яйцата с най-голям размер са най-лесни за манипулиране. Те са най-добрият избор начинаещите да усетят и да започнат да контролират перинеума си. Средният размер изисква повече умения и по-голям мускулен контрол. Най-малкият размер е за експерти, които са тренирали преди това перинеума си с другите два размера.
Колкото по-малко е нефритеното яйце, толкова по-трудно се усеща и по-трудно се контролира. Яйцата с по-голям размер са по-осезаеми и са по-тежки, което затруднява задържането им и по този начин тренира по-добре вътрешната мускулатура.
За начало е добре да изберете голямият размер.

Яйцата дават добри резултати при следните проблематики - изпускане на урина, вагинална сухота, липса на удоволствие от секса, проблеми със забременяването, женски болести, спадане на органите в малкия таз.
Използването на нефритено яйце води до увеличаване на притока на кръв, събужда невронни пътища и по този начин се увеличава чувствителността в половата област. Упражненията с нефритени яйца осигуряват  еластичност на перинеума. С използването им се осигурява по-добър и качествен секс за партньорите, по-здрави женски органи, по-добро самочувствие и увереност!

Моля обърнете внимание , че яйцата са изработени от естествен материал –  затова може да има леко разминаване в цвета и размера между снимката и продукта, който ще получите.
 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър