Меню
Количка

АКАЦИЯ КАТЕХУ ЕКСТРАКТ, КАПСУЛИ х 60, 250 мг

АКАЦИЯ КАТЕХУ ЕКСТРАКТ, КАПСУЛИ х 60, 250 мг
АКАЦИЯ КАТЕХУ ЕКСТРАКТ, КАПСУЛИ х 60, 250 мг
  • : В продажба
  • Модел: АКАЦИЯ КАТЕХУ ЕКСТРАКТ, КАПСУЛИ х 60, 250 мг
14.30лв.
без ДДС: 14.30лв.

АКАЦИЯ КАТЕХУ ЕКСТРАКТ, КАПСУЛИх 60, 250 мг

Действие и приложение на продукта
Акация Катеху представлява малко дърво, а самата дума „катеху“ обозначава дъбилният екстракт, който се добива от кората на акацията. В друг превод  думата означава тютюнев цвят. В кората се съдържат,  танини - катехин, епикатехин и техни димери; алкалоиди и др. Екстрактът от Акация Катеху има ценни лечебни свойства и успешно се използва за лечение както на стоматит, периодонтит и диария с различен произход, така и при възпаление на жлези, кашлица, астма, тонзилит. Танините също имат  имат редица свойства, някои от които са: унищожаване на свободните радикали, което предотвратява стареенето на организма и спомагат за предпазване от развитието на злокачествени заболявания; усвояване на холестерола, като по този начин намалява риска от тромбоза, атеросклероза, инсулти и инфаркти; допринасят за предотвратяване развитието на диабет, участвайки в регулиране нивото на кръвната захар в организма; действат детоксикиращо на организма относно олово, калай, кадмий и хром. Продуктът успешно се прилага в диети при диабет и в режими за регулиране на теглото.

Състав на една капсула
Акация Катеху екстракт – 250mg.

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте една капсула на ден с вода.

Хранителна добавка: Да нe се превишава препоръчителната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Съдържание на една капсула:250мг Акация Катеху екстракт.

Съдържание на дневна доза: 250мг Акация Катеху Екстракт.

Други съставки: Желатин, Микрокристална целулоза

Хранителна стойност на хранителна добавка: 14 kkaл./100гр.

Внимание: Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите, страдали сте или страдете от ниско кръвно налягане или приемате лекарства по рецепта (особено лекарства за ниско кръвно налягане).

Производител: Биохерба Р ООД , Руен 4102,ул.Църковна № 5

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър