Меню
Количка

ЧЕРВЕНА КАЛИНА 230МГ, 60 КАПСУЛИ

ЧЕРВЕНА КАЛИНА 230МГ, 60 КАПСУЛИ
ЧЕРВЕНА КАЛИНА 230МГ, 60 КАПСУЛИ
  • : В продажба
  • Модел: ЧЕРВЕНА КАЛИНА 230МГ, 60 КАПСУЛИ
14.30лв.
без ДДС: 14.30лв.

ЧЕРВЕНА КАЛИНА 230МГ, 60 КАПСУЛИ

Действие и приложение на продукта

Червената калина се  използва успешно при заболявания на черния дроб и жлъчните пътища. Изключително ефикасна в случаи на болезнена менструация. Калината се използва и като диуретично средство и общоукрепващ тоник при артериална хипертония, оток, причинен от бъбреците или сърцето, гастрити, неврози с различен произход и заболявания на черния дроб. Билката се прилага успешно при различни кръвотечения, като фармакологичните проучвания потвърждават кръвоспиращото й действие. Не на последно място Калината може да се прилага и при белодробни възпаления с кашлица, както и при болки и спазми на стомаха и червата. Всички тези нейни свойства тя дължи на богатият си фитохимичен и елементен съствав - съдържа много витамин С, танини, които имат особен благоприятен ефект за храносмилателната система, каротин, много витамин Р, пектин, катехини, антоцианини и други активни вещества, полезни за нашето тяло. Откриват се високи нива на мед, желязо, магнезий, калций, калий, селен, цинк и манган, все елементи, които са необходими за здравето ни.

Състав: Червена Калина 60 капсули 230 мг.

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте една капсула два пъти дневно с вода.

Хранителна добавка: Да нe се превишава препоръчителната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Съдържание на една капсула: 230мг  Червена Калина.

Съдържание на дневна доза: 460мг Червена Калина.

Други съставки: Желатин

Хранителна стойност на хранителна добавка: 14 kkaл./100гр.

Внимание: Не приемайте този продукт, ако приемате антидепресанти по рецепта или ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с вашия лекар, преди употреба.

Производител: Биохерба Р ООД , Руен 4102,ул.Църковна № 5

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър