Меню
Количка

ХОНДРОИТИН СУЛФАТ 490 МГ, 100 КАПСУЛИ

ХОНДРОИТИН СУЛФАТ 490 МГ, 100 КАПСУЛИ
ХОНДРОИТИН СУЛФАТ 490 МГ, 100 КАПСУЛИ
  • : В продажба
  • Модел: ХОНДРОИТИН СУЛФАТ 490 МГ, 100 КАПСУЛИ
44.00лв.
без ДДС: 44.00лв.

ХОНДРОИТИН СУЛФАТ 490 МГ, 100 КАПСУЛИ

Действие и приложение на продукта
Хондроитин сулфатът представлява глюкозаминогликан (GAG) - вещество, което се свързва с колагена и еластина при образуването на хрущялите. Хондроитин сулфатът е биологичен полимер, който произлиза от съединителната тъкан, подпомагйки производството на хрущяли. В резултат на действието на хондроитина, за здравявянето на заболелите стави и сухожилия става много по-бързо, тъй като той предотвратява навлизането на вода и хранителни вещества във възпалените сухожилия и ставите. В същото време той пропуска други вещества в съединителната тъкан. Това е много важно свойство, тъй като по принцип съединителната тъкан няма добро кръвоснабдяване. С остаряване на тялото то става все по-малко ефективно при възстановяване и регенериране на тъканите, включително и на хрущялите, които поемат натоварването на ставите и прешлените, а хондроитинът ги защитава, спира увреждането им, стимулира производството на протеогликани, глюкозамин и колаген. Намалява болката и възпалението, подхранва и смазва ставите. Намалява симптомите на остеоартрит.

Състав: Хондроитин Сулфат.

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте една капсула два пъти на ден с храна и вода.

Хранителна добавка: Да нe се превишава препоръчителната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Съдържание на една капсула: 490мг Хондроитин Сулфат.

Съдържание на дневна доза: 980мг Хондроитин Сулфат.

Други съставки: Желатин.

Хранителна стойност на хранителна добавка: 14 kkaл./100гр.

Внимание: Не приемайте този продукт, ако приемате антидепресанти по рецепта или ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с вашия лекар, преди употреба.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър