Меню
Количка

ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ЕНЗИМИ 100 КАПСУЛИ

ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ЕНЗИМИ 100 КАПСУЛИ
ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ЕНЗИМИ 100 КАПСУЛИ
  • : В продажба
  • Модел: ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ЕНЗИМИ 100 КАПСУЛИ
33.00лв.
без ДДС: 33.00лв.
DIGESTIVE ENZYMES 100, CAPSULES/ ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ЕНЗИМИ 100 КАПСУЛИ

Действие: Когато се храним, в стомаха и червата ни се секретират храносмилателни ензими, чиято цел е значително да подпомогнат и забързат процеса на смилане на храната.
Когато обаче тялото ни не успява да секретира достатъчно от съответните ензими, се стига до проблеми и неразположения като подуване, тежест в корема и дори болки. С помощта на допълнителния прием на ензими, тялото ни разгражда и усвоява храната, която ядем. Комбинацията съдържа в себе си трите основни ензима – протеаза, амилаза и липаза, които са в основата на разграждането на мазнините, въглехидратите и мазнините, както и ензими като Бетаин и Папаин, които имат протеолитичен ефект и увеличават секрецията на стомашния сок. Натурална храносмилателна формула за по-здрав стомах, без подуване и чувство за тежест.
Съдържание на една капсула: Панкреатин 4x(протеаза, амилаза, липаза) – 270mg, Волско Биле Екстракт  - 165mg,Диастаза (от ечемичен малц) 80mg, Папаин (от Папая) – 30mg, Целулаза (от Аспергилус Нигер) – 20mg, Бромелаин (от ананас) - 10mg, Бетаин HCl – 5mg.
Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, вземайте една капсула веднъж или два пъти на ден с вода.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър