Меню
Количка

Л-КАРНИТИН 350 МГ, 100 КАПСУЛИ

Л-КАРНИТИН  350 МГ, 100 КАПСУЛИ
Л-КАРНИТИН 350 МГ, 100 КАПСУЛИ
  • : В продажба
  • Модел: Л-КАРНИТИН 350 МГ, 100 КАПСУЛИ
20.00лв.
без ДДС: 20.00лв.

Л-КАРНИТИН  350 МГ, 100 КАПСУЛИ

Действие и приложение на продукта

Основната функция на Л-Карнитин в тялото е транспортирането на дълги вериги мастни киселини, предназначени за разграждане в митохондриите и оттам преобразуването им в основната клетъчна енергийна единица – АТФ. Л-Карнитин е основен източник за енергия на мускулите. По този начин Л-Карнитин увеличава изразходването на мазнини за образуване на енергия.

Една от основните дейности на L-Carnitine е да увеличава многократно издръжливостта на тялото и жизнения тонус, защото играе роля в производството на енергия чрез транспортиране на мастни киселини в митохондриите на клетките. Митохондриите действат като двигатели в клетките, като изгарят тези мазнини, за да създадат използваема енергия. Чрез процеса на използване на мазнините като източник на енергия се засилват процесите на изгаряне на излишните мазнини в тялото, увеличава се енергията и се подобрява  способността на мускулите да се справят с умората. L-Carnitine също така участва в процесите на изграждане на мускулна маса, помага много и при диети за отслабване и елиминиране на мазнините, като намалява чувството за глад и премахва слабостта в мускулите. Това е една от най-продаваните хранителни добавки с цел подпомагане на отслабването и подобряване на спортните резултати.
Състав на една капсула: Л-Карнитин – 570mg.

Състав на една капсула

Съдържание на една капсула: 350 мг Л-Карнитин

Начин на употреба и дозировка

Като хранителна добавка, приемайте една капсула  на ден с вода един или два часа преди хранене.

Опаковка

350 МГ, 100 КАПСУЛИ

Съхранение

Да съхранява на хладно и сухо място, без пряка слънчева светлина.

Противопоказания

Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с вашия лекар, ако приемате лекарства по рецепта.

Производител

Биохерба Р ООД , Руен 4102, ул.Църковна № 5

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър