Меню
Количка

СЛАДЪК ПЕЛИН 260 МГ, 100 КАПСУЛИ

СЛАДЪК ПЕЛИН  260 МГ, 100 КАПСУЛИ
СЛАДЪК ПЕЛИН 260 МГ, 100 КАПСУЛИ
  • : В продажба
  • Модел: СЛАДЪК ПЕЛИН 260 МГ, 100 КАПСУЛИ
14.30лв.
без ДДС: 14.30лв.

СЛАДЪК ПЕЛИН  260 МГ, 100 КАПСУЛИ


Действие и приложение на продукта
Сладкият пелин или известеноще като „китайски пелин” е широко разпространена билка в китайската медицина като мощно лечебно средство за редица заболявания. Спомага основно за дeтоксикиране на целия организъм и извеждането на паразити, бактерии, гъбички и натрупаните от тях шлаки. Има също така противопаразитно и антисептично дейстие,  успешно се прилага като спомагателно при стомашни проблеми, поради апетитовъзбуждащото и стимулиращо храносмилането си действие. Допринася чрез активното си вещество артемизин при елиминирането на  множество паразити, които нарушават обмяната на веществата, попаднали в тялото ни от околната среда.

Състав на една капсула
Сладък пелин – 260mg

Начин на употреба и дозировка
 Като хранителна добавка, приемайте една капсула на ден с храна.

Противопоказания
 Да не се употребява от бременни или кърмещи жени и деца под 18 години. Продуктът е хранителна добавка, да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Съхранение
Да се съхранява на сухо и защитено от светлина място, недостъпно за деца.
Производител
Биохерба Р ООД , Руен 4102, ул.Църковна № 5
 
Билковата добавка е произведена в България от Биохерба Р ООД, с най-висок процент Артемизинин и без конкуренция на цена. Сладкия пелин се внася от Китай от реномиран производител на Artemisia annua със сертификат. Използва се листната маса, без вдървеснените части на оригиналната китайска билка. 

Тъй като имаме много въпроси защо цената на продукта е толкова достъпна. Причината е, че продукта се произвежда от една от най-големите български фирми и е абсолютно адекватна, съпоставима със цената и качеството на аналогичния продукт Сладък пелин на всички световни фирми. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър