Меню
Количка

Камфорова гъба - 60 капсули

Камфорова гъба - 60 капсули
Камфорова гъба - 60 капсули
  • : В продажба
  • Модел: Камфорова гъба - 60 капсули
  • Местоположение: На склад при доствчик
48.90лв.
без ДДС: 48.90лв.
Камфорова гъба - 60 капсули


Съставки в една капсула: екстракт от Камфорова гъба (Antrodia cinnamomea) – 400 mg.
Подпомага при: всички видове рак на всички органи в човешкото тяло, профилактика на всякакви видове рак, облекчава състоянието в крайните стадии на рак. Действа при отоци и изливи във вътрешните органи и в белия дроб. Подобрява общото състояние и апетита, стабилизира работата на храносмилателната система, чисти кръвта, детоксикира черния дроб, и подобрява работата на бъбреците.
Действие: Най активните компоненти в камфоровата гъба са полизахариди и тритерпеноиди. Укрепва имунната система и има антибактериални свойства. При това действието и е не само имуномодулаторно, но и пряко предизвиква „апоптоза“ - програмираната клетъчна смърт (апоптозата е характерна за всички нормални клетки, но липсва при раковите клетки и е причина за бързото разрастване на туморите). Помага при рак на черния дроб, панкреаса, мозъка, шийката на матката, кръвта, лимфната система, белите дробове, млечните жлези, (включително и хормоно- зависим), бъбреци, стомах, дебело черво, простата, гърло, жлъчен мехур, пикочен мехур, кожа, и др. видове рак. Камфоровата гъба в действителност е най-силната противоракова гъба, но действа и профилактично. Начин на употреба: 2 пъти на ден по 2 капсули, за предпочитане 30 мин преди храна. Не се препоръчва за деца, бременни и кърмещи.
Знаете ли, че ... Гъбата е известна още като „гъба Ин-Ян“, „Цар на лекарствата“, „Червена камфорова гъба“. Тя е реликтен вид – среща се само в Тайван. Расте само върху определен вид камфорово дърво, само в няколко строго обособени райони. По данни на китайските лекари работещи с нея, тя е 10 пъти по-силна от другите противоракови гъби. Това е и най-скъпоструващата гъба в света.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър