Меню
Количка

СЕРОТОН, SEROTON ПРИ СТРЕС И МИГРЕНА, 60 капс

СЕРОТОН, SEROTON ПРИ СТРЕС И МИГРЕНА, 60 капс
Ново
СЕРОТОН, SEROTON ПРИ СТРЕС И МИГРЕНА, 60 капс
  • : В продажба
  • Модел: СЕРОТОН, SEROTON ПРИ СТРЕС И МИГРЕНА, 60 капс
25.00лв.
без ДДС: 25.00лв.

СЕРОТОН, SEROTON контрол над стреса и мигрената, 60 капсули

Начинът на живот и хранителния режим на повечето хора, живеещи в тази изпълнена със стрес епоха са причина за ниските нива на серотонин в мозъка. В резултат на това много хора страдат от наднормено тегло, пристрастяват се към сладки храни и други въглехидрати, изживяват състояния на депресия, чести главоболия и мускулни болки. Всички тези болестни състояния могат да се отстранят, чрез повишаване нивата на серотонин в мозъка. Доказано ефективен в този случай е хранителната добавка “Seroton”  на фирма “ Нутракс”. Той е 100 процента натурален, съставен е от екстракти на лечебни растения и съдържа аминокиселината 5-НТР. 5-HTP e ефективен антидепресант и дава много добри резултати при пациенти, които не реагират на стандартните  лекарства против депресия. “Seroton” е доказано ефективен и при лечение на мигрена, тъй като страдащите от главоболие имат ниски нива на серотонин. Учените обясняват мигрената и хроничните главоболия, като “синдром на ниския серотонин". Използването на 5-HTP за предотвратяване на мигрена показва значително предимство пред терапиите с лекарства. Въпреки, че много от лекарствата помагат за предотвратяването на мигрена, много от тях имат значителни странични ефекти, докато 5-HTP e напълно безопасен.

Действие: потиска апетита, гони безсънието, спомага за лекуване на депресия, предотвратява мигрена, помага при главоболие, намалява телесното тегло, предотвратява хронични мускулно-скелетни болки и умора.

Приложение: депресия, наднормено тегло, въглехидратен глад, булимия (поглъщане на огромни количества храна, последвано от самопредизвикано повръщане), безсъние, нарколепсия, мигрена, напрежение в главата, хронични дневни главоболия, ПМС (предменструален синдром), фибромиалгия (болки и слабост в мускулите).

Дозировка: Против депресия, наднормено тегло, главоболие и фибромиалгия трябва да се започне с 1капсула/50мг/ три пъти дневно. Ако след две седмици не усетите облекчение увеличете дозата на 2 капсули/100мг/ три пъти дневно. Тази схема на прием до голяма степен ще намали леките симптоми на гадене, често срещани при първите няколко седмици терапия. Seroton може да се приема с храната, но ако се използва с цел намаляване на телесното тегло се препоръчва приемът му 30 мин преди хранене. При безсъние се препоръчва от 2 до 6 капсули /100-300мг/ 30-45мин преди сън. Започнете с малки дози в продължение на три дни след което дозата може да бъде увеличена.

Нежелани и странични ефекти: Не са установени.

Производител: Seroton е един от от четирите лицензирани продукта на компанията “Нутракс”, преминали успешно изследванията в Министреството на здравеопазването. SAG 8, Hard Men, Monacolin K и Seroton са висок клас добавки, които могат да бъдат намерени само в аптечната мрежа.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър