- : В продажба
- Модел: Мицеларен витамин C – Нано формула, 100 мл.
Мицеларен витамин C – Нано формула, 100 мл.
Най-важният витамин на планетата!
Предлагаме ви едно по-добро решение под формата на Натриев аскорбат
Буфериран витамин С, който се получава чрез добавяне на минерална сол към аскорбиновата киселина. По този начин се получава форма, която е устойчива на промени в рН и е по-добър избор за хора с чувствителни стомаси.
Допълнително предимство е, че този така важен витамин е в Мицеларна форма. Което го прави напълно усвоим директно в клетките.
Нуждаете се от витамин С когато:
- Искате защита за своите клетки
- Искате да се справите със стреса, умората и напрежението
- Имате нужда от повече енергия
- Страдате от депресия
- Искате да подобрите имунната система
- Мечтаете за млада и красива кожа
- Ако приемате добавки с колаген – усвояват се в комбинация с витамин С
Какво представлява мицеларната форма?
Мицеларната технология е усъвършенстван фармацевтичен метод, който работи ИЗЦЯЛО в наша полза! Той е резултат от много тестове и изследователски труд.
Мицеларно производство накратко означава следното: активните съставки са опаковани в малки, наноразмерни сфери със състав, много подобен на клетъчните мембрани. Това предпазва активната съставка от разлагане, храносмилане и окисление. И тя практически безпрепятствено навлиза в кръвообращението, доставяйки съдържанието си до клетката-мишена, тъй като е в състояние да „разтопи“ нейната мембрана. По този начин активните съставки могат да достигнат местоназначението си без загуба. Навлизайки в клетката, наносферата се „спуква“ и активното вещество се усвоява от самата клетка. Докато витамините и другите съединения с традиционна производствена технология постигат същото със значителна загуба!
Състав, прием и съхранение:
Състав в една дневна доза от 3 мл (4 пипети): 800 μg (микрограма) високоусвоима мицеларна форма витамин С (Sodium-L-ascorbate)
Препоръчителен дневен прием: 3 мл = 4 пипети на ден (разредени в 50-100 мл вода).
Съхранение: Съхранявайте на хладно сухо място, защитено от пряка слънчева светлина.
След отваряне да се държи в хладилник. Да се консумира до 3 месеца след отваряне.
Помощни вещества:
Пречистена вода, Витамин С (натриев-L-аскорбат); Растителен глицерин, Емулгатор: Соев лецитин (Фосфатидилхолин), Полисорбат 80; Консервант: калиев сорбат.