Меню
Количка

Здравословни пакети

Здравословни пакети

Бранд: Bioherba Модел: Билков Пакет в подкрепа на нормалното тегло
Билков Пакет в подкрепа на нормалното тегло Съдържа: - ТИНКТУРА 17 БИЛКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ (Tincture 17 herbs for weight loss) 50мл Действие: Прекомерното хранене и ниската физическа дейност често водят до излишък от калории, които се складират под формата на мастна тъкан (мазнини). Натрупаните..
37.20лв.
без ДДС:37.20лв.
Модел: Лента за повдигане на бюста
Лента за повдигане на бюста Лентата / тейпът/ за повдигане на гърдите се използва за задържането им в желана позиция или повдигане. Той е съвместим с вашата кожа и благодарение на гъвкавата си структура се адаптира към движенията. Благодарение на здравата си структура е подходящ за продължителна ..
16.50лв.
без ДДС:16.50лв.
Модел: Лепенки за зърна, 24 бр.
Лепенки за зърна, 24 бр. Лепенки за зърна са предназначени да прикрият забележимостта на зърната. Благодарение на специалната си структура, те позволяват да се скрият зърната, които прозират през тънки и тесни дрехи. Лепенките за зърна имат тънка структура и са с телесен цвят, така че да се..
12.20лв.
без ДДС:12.20лв.
Модел: Лепенки за фиксиране на деколте и дрехи, 36 бр.
Лепенки за фиксиране на деколте и дрехи, 36 бр. Лепенки за сигурно фиксиране на деколте и дрехи са предназначени да осигурят сигурно фиксиране на вашите дрехи и аксесоари, така че съответните участъци от тялото да останат прикрити.  Представляват двустранни прозрачни ленти, лесни за нанасяне вър..
13.20лв.
без ДДС:13.20лв.
Бранд: Bioherba Модел: ПАКЕТ в подкрепа на ИМУНИТЕТА 1
ПАКЕТ В ПОДКРЕПА НА ИМУНИТЕТА Съдържание - ТИНКТУРА ЖЕН ШЕН С ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ, МЕД И ШИЗАНДРА, 50 мл  Действие: Благоприятства имунната система, нервната система, кръвоносната система, потентността. Спомага за общия тонус и подкрепа на имунитета. Комбинацията е чудесна за подкрепа на половата..
43.50лв.
без ДДС:43.50лв.
Бранд: Bioherba Модел: Пакет в подкрепа при настинка с кашлица
ПАКЕТ ИМУНИТЕТ Подкрепете имунната си система с този билков пакет, който стимулира защитните сили на организма защитавайки ни от грип и настинки. Чаят в пакета пречиства и стимулира, а тинктурата защитава.  Пакета съдържа:  - Чай при простуда и грип 120гр. Състав: Hb. Hyperici (стръкове ..
27.70лв.
без ДДС:27.70лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)