Меню
Количка

Китайска астрология

Китайска астрология
Китайска астрология
  • : В продажба
  • Модел: Китайска астрология
12.00лв.
без ДДС: 12.00лв.

Китайска Астрология - Шели У
Издателство Хермес


Тайните на източния зодиак.

От хилядолетия хората са търсили начини да опознаят своята истинска същност и да прозрат характера на околните. Китайската астрология е древна наука, която използва архетипите на дванадесет животни, като ги съчетава с философията за петте елемента, за да даде задълбочено описание на човешката природа. Открийте какъв е рожденият ви потенциал, темперамент и съдба според източния зодиак, за да извлечете максимума от живота и да си спестите множество разочарования.

В книгата ще откриете:

  • Подробна характеристика на всеки един от дванадесетте знака на китайския зодиак: плъх, вол, тигър, заек, дракон, змия, кон, коза, маймуна, петел, куче и свиня, и съответстващият им темперамент
  • Информация за отговарящия на знака символ, число, цвят, аромат, вкус, храна, минерал, щастливо число и фън шуй посока
  • Китайската доктрина за петте елемента: земя, вода, метал, дърво и огън, и техните взаимодействия
  • Любовните взаимоотношения между знаците, кармичните връзки и сродни души
  • Хороскопът - „пътна карта” за по-безопасно и осъзнато пътуване през живота

Шели У е специалист по китайска астрология и автор на няколко книги: „Китайска астрология“, „Китайска сексуална астрология“, „Кама Сутра“ и „Голяма книга на китайската астрология“. Тя е преподавател по астрология в Международната Академия по астрология и радио водещ на астрологическо радиопредаване. Нейните хороскопи се появяват редовно в ABC News, Associated Press, BBC, както и в редица вестници и списания: Your stars, In Touch, Life Magazine и др.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър