Меню
Количка

Сънища с ангелите

Сънища с ангелите
Сънища с ангелите
  • : В продажба
  • Модел: Сънища с ангелите
9.00лв.
без ДДС: 9.00лв.

Сънища с ангелите

Автори - Дорийн Върчу, Мелиса Върчу
Лечение и напътствия от вашите сънища  
Сънищата ни отварят вратите към други светове, времена и нива на съществуване. Те са свещени портали, чрез които ние получаваме мощни послания и напътствия от Източника, често под формата на символи, предоставени от нашия водач на сънища и нашите ангели.
В тази книга Дорийн Върчу и Мелиса Върчу разглеждат произхода на сънищата, как да ги тълкуваме и да разчитаме символите в тях, каква роля играят ангелите и кого да призоваваме за конкретни напътствия. Включени са практики за осъзнати пътешествия по време на сън, както и техники за създаване на собствени сънища и подобряване на спомнянето им при събуждане. С помощта на много споделени истории и интерпретации на сънища ще се научите как да определяте различните видове сънища, което ще ви помогне да дешифрирате вашите собствени послания от сънищата.
Дорийн Върчу е доктор по психология и ясновидка, която работи с ангелския свят. Автор е на много книги и гадателски карти за работа с ангелите и духовно развитие. За повече информация можете да посетите нейния сайт: www.AngelTherapy.com.
Мелиса Върчу започва да общува с ангелите още в ранна възраст. Тя е практикуващ специалист по Ангелска терапия, медиум и практикуващ специалист по лечение със светлинен резонанс. Мелиса води семинари за разчитане на сънищата и работа с ангелите.
ISBN: 9789546264473
Издател: Аратрон
Издадена: 2015
Брой страници: 144
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър