Меню
Количка

Оргонити

Пречистете енергията около себе си и постигнете по-добро физическо, психическо и емоционално здраве.

Как действа оргонитът?
Оргонитите действат като трансформатори на енергия. Създадени са от неорганична материя(метални частици), органична материя(смола) и кварцови кристали. Органичните вещества привличат енергията от пространството и я засмукват навътре. Обратно на това металните(неорганични частици) започват да я отблъскват във всички посоки. Това поставя енергията в хаотично състояние. Кварцовия кристал въздейства като я подрежда и в резултат на това енергията излиза “пречистена” в организирано и дефинирано състояние.

Накратко оргонитът действа като пречиствател на негативна и електромагнитна енергия. 

Как оргонитът може да ни бъде полезен? Той трансформира негативните енергии като: електромагнитни енергии от компютри, мобилни телефони, телевизори, рутери,  микровълнови печки и други уреди. Помага за пречистването на негативните мисли и енергии излъчвани от хората към нас.

Как да го използваме?
Поставя се близо до нас например в дома ни, на работното място, в джоба, в чантата, нощното шкафче или друго място, където да бъдем в близост до благоприятното му въздействие. Не изисква поддръжка или смяна. Оргонитът действа постоянно без нужда от каквито и да е грижи.

 

Модел: Оргонит подложка за чаша "Лемурийски очи" златисто
ОРГОНИТ – енергийна подложка за чаша Форма: Мандала “Лемурийски очи” Произход: България Диаметър: 9 см. Тегло : 40 гр...
35.00лв.
без ДДС:35.00лв.
Модел: ОРГОНИТ - ОБЕЛИСК
ОРГОНИТ   Форма: Обелиск Произход: България Размер : 22/3/3 см.  ..
95.00лв.
без ДДС:95.00лв.
Модел: ОРГОНИТ - ЦВЕТЕТО НА ЖИВОТА ЗЕЛЕН
Форма: МАНДАЛА “Цветето на живота“ Цвят - Зелен Проиход: България Диаметър:  11 см. “Цветето на живота“ – древен геометричен модел, символ на свещената геометрия, за който се твърди, че съдържа всички тайни на Вселената и управлява нейните енергии. Той е геометрична фигура, съставена..
120.00лв.
без ДДС:120.00лв.
Модел: ОРГОНИТ - ЦВЕТЕТО НА ЖИВОТА СИН
Форма: МАНДАЛА “Цветето на живота“ Цвят - Син Проиход: България Диаметър:  11 см. „Цветето на живота“ – древен геометричен модел, символ на свещената геометрия, за който се твърди, че съдържа всички тайни на Вселената и управлява нейните енергии. Той е геометрична фигура, съставена о..
120.00лв.
без ДДС:120.00лв.
Модел: ОРГОНИТ - ЦВЕТЕТО НА ЖИВОТА ЧЕРВЕН
Форма: МАНДАЛА “Цветето на живота“ Цвят - Червен Проиход: България Диаметър:  11 см. „Цветето на живота“ – древен геометричен модел, символ на свещената геометрия, за който се твърди, че съдържа всички тайни на Вселената и управлява нейните енергии. Той е геометрична фигура, съставен..
120.00лв.
без ДДС:120.00лв.
Модел: Оргонит Картина " Антакарана"
ОРГОНИТ " АНТАКАРАНА" Форма: МАНДАЛА  Проиход: България Диаметър:  17 см. Тегло:  480 гр. Този Оргонит е изработен с ръчно рисуван символ "АНТАКАРАНА". Представлява мандала съдържаща кристала Цитрин в центъра и планински кристали около него насочващи енергията . Съдържа още ахат, нефрит, ту..
150.00лв.
без ДДС:150.00лв.
Модел: Оргонит картина "Слънчоглед"
ОРГОНИТ Форма:  ЦВЕТЕ ( СЛЪНЧОГЛЕД ) Проиход: България Диаметър:  23 см. Тегло:  1,4 кг. Този тип Оргонити се изработват и с функциите на мандала, които засилват многократно действието му. Така сътворен може да стои както на стената, така и на маса. Изработва се само по поръчка и може да бъ..
250.00лв.
без ДДС:250.00лв.
Модел: Оргонит Картина "Цветето на Живота" зелен
ОРГОНИТ КАРТИНА "ЦВЕТЕТО НА ЖИВОТА" Форма: МАНДАЛА  Цвят - Зелен Проиход: България Диаметър:  17 см. Тегло:  480 гр. „Цветето на живота“ – древен геометричен модел, символ на свещената геометрия, за който се твърди, че съдържа всички тайни на Вселената и управлява нейните енергии. Той е г..
150.00лв.
без ДДС:150.00лв.
Модел: Оргонит картина "Цветето на живота" син
ОРГОНИТ КАРТИНА "ЦВЕТЕТО НА ЖИВОТА" Форма: МАНДАЛА  Цвят - тъмно син Проиход: България Диаметър:  17 см. Тегло:  480 гр. „Цветето на живота“ – древен геометричен модел, символ на свещената геометрия, за който се твърди, че съдържа всички тайни на Вселената и управлява нейните енергии. Той..
150.00лв.
без ДДС:150.00лв.
Модел: Оргонит Конус
 ОРГОНИТ Форма: КОНУС Проиход: България Размер: 7х7х5см. Тегло:  190 гр...
45.00лв.
без ДДС:45.00лв.
Модел: Оргонит подложка за чаша " Анх "
ОРГОНИТ – енергийна подложка за чаша   Форма: Мандала “Анх” Произход: България Диаметър: 9 см. Тегло : 40 гр. "Анх" представлява Т-образен кръст с примка на върха. По този начин той съчетава символиката на кръста и кръга. В традициите на Древен Египет това е символ на рождението и ..
30.00лв.
без ДДС:30.00лв.
Модел: Оргонит подложка за чаша " Анх " златист
ОРГОНИТ – енергийна подложка за чаша   Форма: Мандала “Анх” Произход: България Диаметър: 9 см. Тегло : 40 гр. "Анх" представлява Т-образен кръст с примка на върха. По този начин той съчетава символиката на кръста и кръга. В традициите на Древен Египет това е символ на рождението и ..
30.00лв.
без ДДС:30.00лв.
Показва 1 до 12 от 39 (4 страници)