Меню
Количка

Билкова Тинктура АРТЕМИЗИНИН 100 мл, при паразити

Билкова Тинктура АРТЕМИЗИНИН 100 мл, при паразити
Билкова Тинктура АРТЕМИЗИНИН 100 мл, при паразити
  • : В продажба
  • Модел: Билкова Тинктура АРТЕМИЗИНИН 100 мл, при паразити
8.70лв.
без ДДС: 8.70лв.

Билкова Тинктура АРТЕМИЗИНИН 100 мл. /Сладък Пелин/ , при паразити

Artemisinin

Действие и приложение на продукта

Благоприятства детоксикацията на храносмилателния тракт и на целия организъм. Противопаразитно действие. Артемизинин е широко разпространен в китайската медицина като мощно лечебно средство за редица заболявания. Спомага основно за дeтоксикиране на целия организъм и извеждането на паразити, бактерии, гъбички и натрупаните от тях шлаки. Има също така противопаразитно и антисептично дейстие,  успешно се прилага като спомагателно при стомашни проблеми, поради апетитовъзбуждащото и стимулиращо храносмилането си действие. Допринася чрез активното си вещество артемизин при елиминирането на  множество паразити, които нарушават обмяната на веществата, попаднали в тялото ни от околната среда.

Състав

Артемизинин, Artemisinin.

Съдържание на една максимална дневна доза от 90 капки съдържа 900мг Артемизинин. 1ml съдържа 1ml тинктура от Артемизинин 1:5, еквивалентен на 250mg Артемизинин.  Съдържа: Глицерин 59%

Без лекарско предписание. 

Начин на употреба и дозировка

Перорално - Пие се по схема: 1ви ден - 1 капка в 100мл вода, 2ри ден - 2 капки и така с всеки ден се увеличават капките с 1бр до 14 ден (14 капки). На 15и 16 ден употребете по 90капки, в 200 мл вода. След 16ти ден, употребявайте един път седмично по 30-60 капки профилактично. 
Благоприятно е да се приема заедно със хранителни добавки: желязо, витамин С и фолиева киселина. Това повишава усвояването на желязо от организма
.

Противопоказания

Да не се употребява от бременни, кърмачки, и от лица под 18 години при възпалителни заболявания на стомаха, при болести на щитовидната жлеза, индивидуална непоносимост. Внимание: В големи дози билката е токсична!

Хранителна добавка

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Производител

 "Биохерба Р ЕООД ", с.Руен, ул.Църковна №5;

Билковата добавка е произведена в България от Биохерба Р ООД, с най-висок процент Артемизинин и без конкуренция на цена. За добиването е използвана само листната маса, без вдървеснените части на оригиналната китайска билка. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър