Меню
Количка

билкова тинктура ДЯВОЛСКИ НОКЪТ, 50 мл.

билкова тинктура ДЯВОЛСКИ НОКЪТ, 50 мл.
билкова тинктура ДЯВОЛСКИ НОКЪТ, 50 мл.
  • : В продажба
  • Модел: Билкова тинктура ДЯВОЛСКИ НОКЪТ, 50 мл.
8.80лв.
без ДДС: 8.80лв.

ДЯВОЛСКИ НОКЪТ, ТИНКТУРА, 50мл     
Harpagohytum Procumbens

Състав: 1ml съдържа 1 ml тинктура от Дяволски Нокът 1:5 eквивалент на 250 mg. сухо вещество.
Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка приемайте по 25 капки три пъти дневно разтворени в 150 ml. вода /25 капки = 1 ml/

Действие и приложение на продукта

Благоприятно за подържане на ставите. Дявоският нокът е традиционно използвана билка за поддържане на ставите. Познатата е още като билката на гъвкавостта. Дяволският нокът спомага при ревматизъм,при болки в гърба,при болки във врата,при ревматоиден артрит, при артроза, подагра или лупус. Съдейства при облекчаване на болка при възпаление на ставите, мускулите и нервите. Притежава благоприятно обезболяващо и противовъзпалително и седативно действие. Друга полза от билката е, че допринася при понижаването на лошия холестерол в кръвта и съдейства при високото кръвно налягане. Дяволският нокът благоприятства и за стабилизиране на сърдечния ритъм и пулса. Без лекарско предписание.


Съдържание на една доза: 250 mg. от Дяволски Нокът
Съдържание на дневна доза: 750 mg. от Дяволски Нокът
Хранителна добавка: Да нe се превишава препоръчителната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Съдържа: Алкохол-Етанол 66 %
Хранителна стойност: 240 kkaл. в 50 ml. тинктура
ВНИМАНИЕ: Не използвайте този продукт, ако имате язви на стомаха или дванадесетопръстника. Консултирайте се с вашия лекар преди употреба, ако имате или сте имали камъни в жлъчката. Не използвайте този продукт ако сте бременна или кърмите.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър