Меню
Количка

Билкова тинктура ЕКСТРАКТ от ЗЕЛЕН ОРЕХ

Билкова тинктура ЕКСТРАКТ от  ЗЕЛЕН ОРЕХ
Билкова тинктура ЕКСТРАКТ от ЗЕЛЕН ОРЕХ
  • : В продажба
  • Модел: Билкова тинктура ЕКСТРАКТ от ЗЕЛЕН ОРЕХ, 50 мл.
8.80лв.
без ДДС: 8.80лв.

ЕКСТРАКТ ЗЕЛЕН ОРЕХ, ОРЕХОВА ТИНКТУРА 50мл

Juglans regia

Действие и приложение на продукта

Изразено противопаразитно действие. Обвивките на плодовете на зеления орех имат богато съдържание на йод, като действат антипаразитно, противовъзпалително, тонизиращо нервната и храносмилателната система и насърчават метаболизма. Благоприятства детоксикацията на храносмилателния тракт и на целия организъм и извеждането на паразити, бактерии, гъбички и натрупаните от тях шлаки. Основната причина за прием на зеления орех е неговото детоксикиращо действие спрямо органите на човешкото тяло и извеждането им извън организма.

Състав

Съдържание на една максимална дневна доза от 90 капки съдържа 900мг зелен орех. 1ml съдържа 1ml тинктура от зелен орех 1:10, еквивалентен на 125mg зелен орех. Етанол 66% об./об. 

Без лекарско предписание. 

Начин на употреба и дозировка

 Перорално - Пие се по схема: 1ви ден - 1 капка в 100мл вода, 2ри ден - 2 капки и така с всеки ден се увеличават капките с 1бр до 5ти ден (5 капки). На 6ти ден употребете 90капки, в 200 мл вода. След 6ти ден, употребявайте през седмица по 30-60 капки профилактично.

Противопоказания

 Да не се употребява от бременни, кърмачки, и от лица под 18 години, при болести на щитовидната жлеза, индивидуална непоносимост. 

Хранителна добавка

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Годност след първо отваряне на опаковката

2 месеца

Производител

"Биохерба Р ЕООД " (Българска Билка 1893 ООД), с.Руен, ул.Църковна №5;

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър