Меню
Количка

билкова ТИНКТУРА ГЛЮКОНОРМАЛ ПРИ ДИАБЕТ, 100 мл.

билкова ТИНКТУРА ГЛЮКОНОРМАЛ ПРИ ДИАБЕТ, 100 мл.
билкова ТИНКТУРА ГЛЮКОНОРМАЛ ПРИ ДИАБЕТ, 100 мл.
  • : В продажба
  • Модел: Билкова ТИНКТУРА ГЛЮКОНОРМАЛ ПРИ ДИАБЕТ, 100 мл.
9.00лв.
без ДДС: 9.00лв.

ТИНКТУРА ГЛЮКОНОРМАЛ, ПРИ ДИАБЕТ, 100 мл

Действие и приложение на продукта

Билките в комбинацията  са подходящи  в подкрепа на диетичните режими на системите, свързани със въглехидратния метаболизъм. Една от основните билки е Гимнемата - тя е известно средство за поддържане нивата на глюкозата в нормални и здравословни граници като понижава нивата на кръвна захар. Тя оказва положителен ефект върху хомеостазата на кръвната захар, контролира апетита, регулира метаболизма на липопротеините и допринася за намаляването на холестерола и триглицеридите. Също така подпомага въглехидратния и липидния метаболизъм и допринася за намаляване на усвояването на глюкозата в червата като предотвратява абсорбирането на захарните молекули и по този начин възпрепятства покачването на глюкозните нива. Намалява желанието за сладко и спомага за поддържането на нормално телесно тегло. Tази специална формула съчетава и други билки с подобен ефект, за да помогне на тялото да използва ефективно доставката на инсулин.


Състав: 1ml съдържа 1ml тинктура 1:5, еквивалентен на 200mg билки гимнема, жаблек, лист от  боровинка, гръцки сминдух, канела кора. Етанол 66% об./об.
Приложение: Перорално - по 20-30 капки, три пъти дневно, след хранене в 100 мл вода. След 40дни прием 20 дни почивка.

Действие: Билките в комбинацията  са подходящи  в подкрепа на диетичните режими на системите, свързани със въглехидратния метаболизъм.

 ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВА ПРЕПОРЪЧВАНАТА ДНЕВНА ДОЗА. ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ЗАМЕСТИТЕЛ НА РАЗНООБРАЗНОТО ХРАНЕНЕ. ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА МЯСТО.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър