Меню
Количка

билкова ТИНКТУРА ХАМАМЕЛИС ВИРДЖИНИЯ ПРИ ХЕМОРОИДИ, 100 мл.

билкова ТИНКТУРА ХАМАМЕЛИС ВИРДЖИНИЯ ПРИ ХЕМОРОИДИ, 100 мл.
билкова ТИНКТУРА ХАМАМЕЛИС ВИРДЖИНИЯ ПРИ ХЕМОРОИДИ, 100 мл.
  • : В продажба
  • Модел: Билкова ТИНКТУРА ХАМАМЕЛИС ВИРДЖИНИЯ ПРИ ХЕМОРОИДИ, 100 мл.
10.30лв.
без ДДС: 10.30лв.

ТИНКТУРА ХАМАМЕЛИС ВИРДЖИНИЯ ПРИ ХЕМОРОИДИ, 100 мл

Състав: 1ml съдържа 1ml тинктура от хамамелис 1:5, еквивалентен на 200mg билка хамамелис вирджиния. Етанол 66% об./об.

Действие и приложение на продукта

Билката хамамелис благоприятства функциите на венозната система и успешно подкрепя диетичните режими при склонност към разширени и болезнени кръвоносни съдове, включително в областта на ануса. Хамамелисът се среща основно в Северна Америка, Китай и Япония.Билката благоприятства функциите на венозната система и успешно подкрепя диетичните режими при склонност към разширени и болезнени кръвоносни съдове, включително в областта на ануса. В листата се съдържат около 10% танини (действащи кръвоспиращо и стягащо), флавоноиди, горчиви агенти и летливо масло.

Приложение: Перорално - по 15-20  капки, три пъти дневно, 10-15 минути преди хранене в 100 мл вода. Външно - 50 мл Tincture Hamamelis се смесва с 400 мл лек хидратантен крем. 2 пъти дневно се втрива по 1ч.л. крем в проблемните зони / При кървящи хемороиди да не се използва външно! /.

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВА ПРЕПОРЪЧВАНАТА ДНЕВНА ДОЗА. ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ЗАМЕСТИТЕЛ НА РАЗНООБРАЗНОТО ХРАНЕНЕ. ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА МЯСТО.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър