Меню
Количка

билкова ТИНКТУРА КАНЕЛА, 100 мл.

билкова ТИНКТУРА КАНЕЛА, 100 мл.
билкова ТИНКТУРА КАНЕЛА, 100 мл.
  • : В продажба
  • Модел: Билкова ТИНКТУРА КАНЕЛА, 100 мл.
7.80лв.
без ДДС: 7.80лв.

ТИНКТУРА КАНЕЛА, 100 мл
Cinnamomum verum


Състав: 1ml съдържа 1ml тинктура от канела кора 1:5, еквивалентен на 200mg канела. Етанол 66% об./об.

Приложение: Перорално - Пие се 20-30 капки, три пъти дневно, 10-15 мин. преди хранене в 100 мл вода.

Действие и приложение на продукта

Поддържа инсулиновата функция и работи за поддържане на здравословни нива на глюкозата в нормални рамки. Етеричните масла, съдържащи се в канелата подпомагат по естествен начин здравословната функция на инсулина и спомагат за поддържане на метаболитната функция, подобрява нивото на инсулин при хора с диабет втори тип и така нормализира стойностите на кръвната им захар. Канелата не само стимулира инсулиновите рецептори, но и насърчава противодействието на ензима, който ги инактивира като по този начин увеличава способността на клетките да използват глюкоза. Тя може да спомогне развитието на различни усложнения на диабета благодарение на силните си антиоксидантни качества. Спомага за метаболизма на глюкозата и понижава нивата на мазнини в тялото. Насърчава храносмилането и усвояването на полезните вещества от храната, и дава усещане за ситост.

Канелата е подходяща в подкрепа на диетичните режими на системите, свързани със нивата на кръвната захар и липидите. Може да се ползва като екстракт за овкусяване на храни, капучино, мляко.

Действие: Действа релаксиращо вечер, непосредствено преди лягане в 100мл горещо мляко.

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВА ПРЕПОРЪЧВАНАТА ДНЕВНА ДОЗА. ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ЗАМЕСТИТЕЛ НА РАЗНООБРАЗНОТО ХРАНЕНЕ. ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА МЯСТО.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър