Меню
Количка

Билкова тинктура КАНЕЛА, ГИМНЕМА И ЧЕРНИЦА

Билкова тинктура КАНЕЛА, ГИМНЕМА И ЧЕРНИЦА
Билкова тинктура КАНЕЛА, ГИМНЕМА И ЧЕРНИЦА
  • : В продажба
  • Модел: Билкова тинктура КАНЕЛА, ГИМНЕМА И ЧЕРНИЦА, 50 мл.
9.20лв.
без ДДС: 9.20лв.

КАНЕЛА, ГИМНЕМА И ЧЕРНИЦА, Тинктура 50мл

Cinnamomum verum, Gymnema sylvestre, Morus nigra

Действие и приложение на продукта

Благоприятно за имунната система. Общоукрепващо действие. Може да се използва в диетични режими при диабет тип I и тип II. Представяме ви един напълно природосъобразен начин да поддържате кръвната си захар в нормални граници. Това е специално подбран комплекс от три растения, които са доказали с времето своето благоприятно действие върху метаболитните процеси в човешкия организъм. Канелата е богата на флавоноиди, които правят по-ефективно усвояването на инсулина. Традиционната китайска медицина познава от векове Гимнемата и Черницата като природни начини за насърчаване на по-бързото и здравословно разграждане на глюкозата. С нашия комплекс от Канела, Гимнема и Черница лесно ще можете да подпомогнете кръвната си захар в нормални граници.

Състав

1ml съдържа 1ml тинктура 1:5, еквивалентен на 250mg от билките: цейлонска канела, гимнема и черница лист(Cinnamomum verum, Gymnema sylvestre, Morus nigra). Етанол 66% об./об. 

Без лекарско предписание.

Начин на употреба и дозировка

 Перорално - 25 капки (1мл.) до 3 пъти дневно, 10-15 минути преди хранене в 100 мл вода.

Съдържание на една дневна доза

250 мг Канела, 250мг Гимнема, 250мг Черница лист.

Хранителна добавка

Да не се превишава препоръчваната дневна доза от 3мл. Да не се използва от бременни, кърмачки и лица под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Годност след първо отваряне на опаковката

2 месеца

Противопоказания

Не приемайте този продукт, ако приемате антидепресанти по рецепта или, ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с вашия лекар, преди употреба.

Производител

"Биохерба Р ЕООД " (Българска Билка 1893 ООД), с.Руен, ул.Църковна №5;

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър