Меню
Количка

билкова ТИНКТУРА НЕВЕН и СМРАДЛИКА, 50 мл.

билкова ТИНКТУРА НЕВЕН и СМРАДЛИКА, 50 мл.
билкова ТИНКТУРА НЕВЕН и СМРАДЛИКА, 50 мл.
  • : В продажба
  • Модел: Билкова ТИНКТУРА НЕВЕН и СМРАДЛИКА, 50 мл.
6.00лв.
без ДДС: 6.00лв.

ТИНКТУРА НЕВЕН и СМРАДЛИКА, 50 мл

При парадонтоза.
Състав: 1ml съдържа 1ml тинктура от невен 1:5, еквивалентен на 200mg билка невен цвят. Етанол 66%. /1ml съдържа 1ml тинктура смрадлика 1:5, еквивалентен на 200mg лист смрадлика.

Дозировка: Перорално - по 20-30 капки, два пъти дневно в 100 мл вода. За изплакване на устната кухина. НЕ СЕ ПИЕ!

Действие и приложение на продукта

Билките в тинктурата действат адстрингентно, кръвоспиращо, противовъзпалително. При възпалени или кървящи венци, херпес и афти. Чудотворното, антибактерицидното и антимикробно действие на смрадликата се дължи на изобилието от влизащите в състава й танини и дъбилни вещества. Невенът има доказано противомикробно действие и подпомага зарастването на рани и образуването на нова тъкан, като също действа противовъзпалително, нервоуспокоително и противомикробно. В комбинация двете билки са изключително полезни и ефективни за устната кухина и я предпазват от парадонтоза.

Действие: Билките в тинктурата действат адстрингентно, кръвоспиращо, противовъзпалително. При възпалени или кървящи венци, парадонтоза.

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВА ПРЕПОРЪЧВАНАТА ДНЕВНА ДОЗА. ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ЗАМЕСТИТЕЛ НА РАЗНООБРАЗНОТО ХРАНЕНЕ. ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА МЯСТО.

Невенът е растението, което успешно се справя с чернодробни заболявания, язва на стомаха, възпаление на дебелото черво, колит, воднянка. Билката стимулира правилното функциониране на черния дроб и панкреаса, които са основни участници в процесите на разграждането на храна, с което улеснява правилното усвояване на хранителните вещества.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър