Меню
Количка

билкова ТИНКТУРА СЪРЦЕ, 100 мл.

билкова ТИНКТУРА СЪРЦЕ, 100 мл.
билкова ТИНКТУРА СЪРЦЕ, 100 мл.
  • : В продажба
  • Модел: Билкова ТИНКТУРА СЪРЦЕ, 100 мл.
8.80лв.
без ДДС: 8.80лв.

ТИНКТУРА СЪРЦЕ,  100 мл

Състав: 1ml съдържа 1ml тинктура 1:5, еквивалентен на 200mg билки шлемник байкалски, чесън, кора от червена калина, бял равнец цвят, валериана корен. Етанол 66% об./об.   

Действие на продукта

Комбинацията от билки спомага за поддържането на нормалния тонус на сърдечния мускул и ритъм на сърдечната дейност, както и за нормалния тонус на коронарните, мозъчниите и периферните кръвоносни съдове. Повлиява благоприятно върху сърдечната и мозъчната дейност, способства за поддържане на нормалната здравина и проходимост на кръвоносните съдове. Насърчава нормалната течливост на кръвта и циркулацията на периферната кръв и лимфа. За насърчаване на нормалните нива на холестерола в кръвта. Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.


Приложение: Перорално - по 20-30 капки, три пъти дневно, 10-15 минути преди хранене в 100 мл вода.   смес благоприятства работата на сърдечно-съдовата система.

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВА ПРЕПОРЪЧВАНАТА ДНЕВНА ДОЗА. ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ЗАМЕСТИТЕЛ НА РАЗНООБРАЗНОТО ХРАНЕНЕ. ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА МЯСТО.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър