Меню
Количка

билкова тинктура САУ ПАЛМЕТО, 50 мл.

билкова тинктура САУ ПАЛМЕТО, 50 мл.
билкова тинктура САУ ПАЛМЕТО, 50 мл.
  • : В продажба
  • Модел: Билкова тинктура САУ ПАЛМЕТО, 50 мл.
11.00лв.
без ДДС: 11.00лв.

САУ ПАЛМЕТО, ТИНКТУРА, 50мл   
Serenoa Repens

Състав: 1ml съдържа 1 ml тинктура от Сау Палмето плод 1:5 eквивалент на 250 mg. сухо вещество.


Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка приемайте по 25 капки три пъти дневно разтворени в 150 ml. вода. /25 капки = 1 ml/

Действие и приложение на продукта

Благоприятно за простатната жлеза и цалата урогенитална система. Сау Палмето е продукт от плодовете на палма „джудже“, която се среща предимно в югоизточното крайбрежие на САЩ. Те са източник на биологично активни вещества с изразено положително действие върху пикочните пътища и репродуктивната система на мъжа. Подпомагат нормалния поток на урината, намаляват честотата на нощното уриниране и имат благоприятен ефект върху сексуалните способности. Плодовете са богати на мастни киселини и фитостероли, оказващи благоприятното си въздействие върху доброкачествената простатна хипертрофия - увеличаване на простатата при мъжете с напредване на възрастта. Сау Палмето също така спомага при възпаления на лигавици, хронични бронхиални възпаления, ларингити, астма и туберкулозни ларингити. Спомага за подобряване на апетита, храносмилането и усвояването на храната.
Без лекарско предписание.


Съдържание на една доза: 250 mg. от Сау Палмето плод


Съдържание на дневна доза: 750 mg от Сау Палмето плод


Хранителна добавка: Да нe се превишава препоръчителната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Съдържа: Алкохол-Етанол 66 %
Хранителна стойност: 240 kkaл. в 50 ml. Тинктура

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър