Меню
Количка

билкова ТИНКТУРА СЛАДЪК СЪН, 100 мл.

билкова ТИНКТУРА СЛАДЪК СЪН, 100 мл.
билкова ТИНКТУРА СЛАДЪК СЪН, 100 мл.
  • : В продажба
  • Модел: Билкова ТИНКТУРА СЛАДЪК СЪН, 100 мл.
9.30лв.
без ДДС: 9.30лв.

ТИНКТУРА СЛАДЪК СЪН, 100 мл

Действие и приложение на продукта

Билките в комбинацията са благоприятни за нервната система. Влияят благоприятно на съня - скъсяват времето, което е необходимо за заспиване и подобряват качеството и продължителността на съня. Пасифлората благоприятства съня и оказва добър ефект върху нервната система, като също така действа много добре на хора, страдащи от емоционална лабилност и тревожни разстройства, а Валерианата има успокояващ ефект и сред най-прочутите средства за успокояване на нервната система. Жълтият кантарион е благоприятен при стрес, спомага при безпокойство и депресия, а Хиперицинът който се съдържа в растението спомага при безпокойство, смущения в съня и допринася за кондицията и самочувствието.

Състав: 1ml съдържа 1ml тинктура 1:5, еквивалентен на 200mg билки: пасифлора, валериана, жълт кантарион. Екстракция: Етанол 66% об./об.
Приложение: Перорално - по 20-30  капки,  преди нощен или следобеден сън в 100 мл вода.
Билките в комбинацията са благоприятни за нервната система. Да се приемат преди лягане.
ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВА ПРЕПОРЪЧВАНАТА ДНЕВНА ДОЗА. ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ЗАМЕСТИТЕЛ НА РАЗНООБРАЗНОТО ХРАНЕНЕ. ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА МЯСТО.

Противопоказания

Не приемайте този продукт, ако приемате антидепресанти по рецепта или, ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с вашия лекар, преди употреба.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър