Меню
Количка

билкова тинктура ТРОЙЧАТКА тм, 100 мл.

билкова тинктура ТРОЙЧАТКА тм, 100 мл.
билкова тинктура ТРОЙЧАТКА тм, 100 мл.
билкова тинктура ТРОЙЧАТКА тм, 100 мл.
билкова тинктура ТРОЙЧАТКА тм, 100 мл.
билкова тинктура ТРОЙЧАТКА тм, 100 мл.
  • : В продажба
  • Модел: Билкова тинктура ТРОЙЧАТКА тм, 100 мл.
20.00лв.
без ДДС: 20.00лв.

ТРОЙЧАТКАтм, Тинктура 100мл

Juglans regia, Artemisia absinthium, Syzygium aromaticum

Тройчатка е Вашият троен билков детокс! Карамфил, Артемизинин и Зелен орех е трио билки за по-здрав организъм.

Тройчатка подпомага детоксикацията на организма

Организма ни става приемник на множество вредни бактерии, токсини и паразити почти през целия ни живот. Те могат да допринесат за развиването на редица здравословни проблеми, без дори да разберем на какво се дължат. Тройчатка е комбинация от три растения - Карамфил, Артемизинин и Зелен орех, които спомагат за дeтоксикиране на целия организъм, елиминирането и извеждането на паразити, бактерии, гъбички и натрупаните от тях шлаки. Всяка от трите билки е с ясно изразени детоксикиращи и противоъзпалителни свойства, дължащи се на активните им състави, а комбинацията на трите разширява и подсилва ефектите върху организма. Нужно е да се грижим за тялото си и редовно да прилагаме дeтоксикиращи програми, като този продукт е точно това, от което организма се нуждае.

Ползи на Тройчатка 

Благоприятно при наличие на паразити, при постоянна умора и неработоспособност, глад за сладко, невъзможност да се засити глада с храна. Благоприятно при наличие на пъпки по лицето, гърдите и гърба. Благоприятства детоксикацията на храносмилателния тракт, черния дроб, жлъчката и на целия организъм.

Начин на употреба на Тройчатка тинктура

Без лекарско предписание. Перорално - Пие се по схема: 1-ви ден - 1 капка в 100 мл вода, 2-ри ден - 2 капки и така с всеки ден се увеличават капките с 1бр до 7 ден / 7 капки /. На 8 ден употребете 60 капки, в 200 мл вода. След 8-ми ден, употребявайте един път седмично по 60 капки, до приключване на тинктурата. Прилагайте 2 пъти годишно. 

Съдържание в 60 капки Тройчатка

240 мг карамфил, 350 мг Артемизинин, 10 мг зелен орех.

*По описаната схема! 1 ml съдържа 1 ml тинктура от Тройчатка 1:5, еквивалентен на 250 мг сухо вещество. 

Съдържа:

Глицерин: 59%.

Противопоказания

Да не се употребява от бременни, кърмачки и под 18 години; Да не се употребява при възпалителни заболявания на стомаха, при болести на щитовидната жлеза, индивидуална непоносимост! ***Добавката има силно горчив вкус, това е поради съдържанието на пелин, който е най-горчивото вещество на нашата планета и който е една от най-благоприятните лековити билки за човека.

Предупреждение

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър