Меню
Количка

Комбинирани есенции

Комбинираните есенции са разработени комбинации, които съдържат до 7 единични препарата в своя състав.
В каталога може да подберете от готовите комбинации или сами да си съставите лична комбинация, която ще бъде изготвена персонално за вас.

Модел: Капки на Бах, Комбинация Анти-стрес, 50 мл.
Капки на Бах, Bach flower, Комбинация Анти-стрес, 50 мл. Симптоми: Капките на Д-р Бах Анти-стрес са благоприятни за хора, които са хиперактивни и са подложени на личен, или професионален стрес. В такива състояния напрежението се увеличава, сънят става труден, а нервността осезаема, умът не може д..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Модел: Капки на Бах, Комбинация Гняв / Конфликти, 50 мл.
Капки на Бах, Bach flower, Комбинация Гняв / Конфликти, 50 мл. Симптоми: Капките на д-р Бах Гняв са благоприятни за възстановяването на хармонията и спокойствието на тези, които са подложени на насилие и нетолерантност. Спомага за стимулирането на самоуважението и разбирането към другите. По врем..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Капки на Бах,  Комбинация за Жената, 50 мл.
-12 %
Модел: Капки на Бах, Комбинация за Жената, 50 мл.
Капки на Бах, Bach flower, Комбинация за Жената, 50 мл. Симптоми: Капки на д-р Бах благоприятни за жени, които страдат от душевни разтройства породени от менструалния месечен цикъл. Спомага за облекчаване и балансиране на емоционалните и физически проблеми. Съдържа: Растителни екстракти 0.4%: ..
12.30лв. 14.00лв.
без ДДС:12.30лв.
Модел: Капки на Бах, Комбинация Либидо / Афродизиак, 50 мл.
Капки на Бах, Bach flower, Комбинация Либидо / Афродизиак, 50 мл. Комбинацията е благоприятна за тези, които страдат от умора, липса на желание или  страх към сексуалността. Допринася за връщането на сексуалното желание. Съдържа: Растителни екстракти 0.4%:  Дива ябълка; Тинтява; Габър; Шипка; ..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Модел: Капки на Бах, Комбинация Решителност, 50 мл.
Капки на Бах, Bach flower, Комбинация Решителност, 50 мл. Симптоми: Капките на д-р Бах Решителност спомагат да имате по-ясна визия и мотивиран избор. Благоприятни са за тези, които се чувстват изгубени и са изправени пред избор и не могат да вземат бързо решение. Съдържа: Растителни екстракти ..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Модел: Капки на Бах, Комбинация Увереност, 50 мл.
Капки на Бах, Bach flower, Комбинация Увереност, 50 мл. Симптоми: Капките на д-р Бах Увереност спомагат за надграждане на вяра в себе си, допринасят за възстановяване на доверието и самочувствието. Съдържа: Растителни екстракти 0.4%: Див овес sauvage (Wild oat / Bromus ramosus), Кантарион (Cen..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Модел: Капки на Бах, Отказване от Тютюнопушенето, 50 мл.
Капки на Бах, Bachflower, Комбинация за Отказване от Тютюнопушенето, 50 мл. Симптоми: Капките на д-р Бах за Отказване от Тютюнопушенето въздействат добре на хора които искат се откажат от зависимоста към цигарите и да се избавят от този вреден навик. Това става чрез стимулиране на волята и увелич..
14.50лв.
без ДДС:14.50лв.
Модел: Капки на Бах, Комбинация Енергия, 50 мл.
Капки на Бах, Bachflower, Комбинация Енергия, 50 мл. Симптоми: Капките Енергия на д-р Бах спомагат да си възвърнат енергията и ентусиазма тези, които се чувстват унили и напълно изтощени. Съдържа: Растителни екстракти 0.4%: Centaurea (кантарион / Centaurium erythaea) Charming (габър / Carpinus..
13.00лв.
без ДДС:13.00лв.
Модел: Капки на Бах, Комбинация Комуникативност, 50 мл.
Капки на Бах, Bachflower, Комбинация Комуникативност, 50 мл. Симптоми: Капките на д-р Бах Комуникативност спомагат да комуникирате със своите емоции и чувства. Благоприятсва комуникацията както публичната, така и лична.  Съдържа: Растителни екстракти 0.4%: Камшиче (Agrimony / Agrimonia eupator..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Капки на Бах, Комбинация  Фобии / Фикс Идеи, 50 мл.
-21 %
Модел: Капки на Бах, Комбинация Фобии / Фикс Идеи, 50 мл.
Капки на Бах, Bachflower, Комбинация Фобии / Фикс Идеи, 50 мл. Симптоми: Капките на д-р Бах Фобии спомагат да се откъснете от своите страхове и фикс идеи, отваряйки ума си. С негова помощ ще придобиете по-гъвкаво поведение. Съдържа: Растителни екстракти0.4%: Цикория (Chicory / Cichorium intybu..
11.00лв. 14.00лв.
без ДДС:11.00лв.
Модел: Капки на Бах, комбинация Депресия, 50 мл.
Капки на Бах, Bachflower, Комбинация Депресия, 50 мл. Симптоми: Капките на д-р Бах Депресия са благоприятни за тези, които се чувстват потиснати, като сринати и са прекалено чувствителни. Спомага ”да видим светлината в тунела” в моменти на отчаяние. Съдържа: Растителни екстракти 0.4%: Прещип; ..
13.00лв.
без ДДС:13.00лв.
Модел: Капки на Бах, Комбинация Детокс, 50 мл.
Капки на Бах, Bachflower, Комбинация Детокс, 50 мл. Симптоми: Капките на д-р Бах Детокс са благоприятни за тези, които са прекалили, достигнали са до определена крайност, даже са злоупотребили и се чувстват неразположени, махмурлии и не могат да намерят отново своето нормално състояние (кондиция)..
13.00лв.
без ДДС:13.00лв.
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)