Меню
Количка

Комбинирани есенции

Комбинираните есенции са разработени комбинации, които съдържат до 7 единични препарата в своя състав.
В каталога може да подберете от готовите комбинации или сами да си съставите лична комбинация, която ще бъде изготвена персонално за вас.

Бранд: Bioherba Модел: Капки на Бах, Комбинация Анти-стрес, 50 мл.
Капки на Бах, Bach flower, Комбинация Анти-стрес, 50 мл. Симптоми: Комбинацията Анти-стрес е благоприятна за хора, които са хиперактивни и са подложени на личен, или професионален стрес. В такива състояния напрежението се увеличава, сънят става труден, а нервността осезаема, умът не може да си по..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Бранд: Bioherba Модел: Капки на Бах, Комбинация Гняв / Конфликти, 50 мл.
Капки на Бах, Bach flower, Комбинация Гняв / Конфликти, 50 мл. Симптоми: Комбинацията Гняв е благоприятна за възстановяването на хармонията и спокойствието на тези, които са подложени на насилие и нетолерантност. Стимулира самоуважението и разбирането към другите. Подходящо в случай на нервност, ..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Бранд: Bioherba Модел: Капки на Бах, Комбинация за Жената, 50 мл.
Капки на Бах, Bach flower, Комбинация за Жената, 50 мл. Симптоми: Капки на д-р Бах благоприятни за жени, които страдат от душевни разтройства породени от хормонални изменения. Спомага за облекчаване и балансиране на емоционалните и физически проблеми. Съдържа: Растителни екстракти 0.4%: Цикори..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Бранд: Bioherba Модел: Капки на Бах, Комбинация Либидо / Афродизиак, 50 мл.
Капки на Бах, Bach flower, Комбинация Либидо / Афродизиак, 50 мл. Комбинацията е благоприятна за тези, които страдат от умора, липса на желание или  страх към сексуалността. Допринася за връщането на сексуалното желание, тонизира и дава енергия. Съдържа: Растителни екстракти 0.4%:  Дива ябълка..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Бранд: Bioherba Модел: Капки на Бах, Комбинация Решителност, 50 мл.
Капки на Бах, Bach flower, Комбинация Решителност, 50 мл. Симптоми: Капките на д-р Бах Решителност спомагат да имате по-ясна визия и мотивиран избор. Благоприятни са за тези, които се чувстват изгубени и са изправени пред избор и не могат да вземат бързо решение. Съдържа: Растителни екстракти ..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Бранд: Bioherba Модел: Капки на Бах, Комбинация Увереност, 50 мл.
Капки на Бах, Bach flower, Комбинация Увереност, 50 мл. Симптоми: Комбинацията Увереност спомага за надграждане на вяра в себе си, за възстановяване на доверието и самочувствието.  Gentian помага за преодоляване на песимизма и позитивен поглед върху събитията в живота ни. Съдържание: Ра..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Бранд: Bioherba Модел: Капки на Бах, Отказване от Тютюнопушенето, 50 мл.
Капки на Бах, Bachflower, Комбинация за Отказване от Тютюнопушенето, 50 мл. Симптоми: Капките на д-р Бах за Отказване от Тютюнопушенето въздействат добре на хора които искат се откажат от зависимоста към цигарите и да се избавят от този вреден навик. Това става чрез стимулиране на волята и увелич..
14.50лв.
без ДДС:14.50лв.
Бранд: Bioherba Модел: Капки на Бах, Комбинация Енергия, 50 мл.
Капки на Бах, Bachflower, Комбинация Енергия, 50 мл. Симптоми: Капките Енергия на д-р Бах спомагат да си възвърнат енергията и ентусиазма тези, които се чувстват унили и напълно изтощени. Дава желание за изява, нови дейности и спорт. Съдържа: Растителни екстракти 0.4%: Centaurea (кантарион / C..
13.00лв.
без ДДС:13.00лв.
Бранд: Bioherba Модел: Капки на Бах, Комбинация Комуникативност, 50 мл.
Капки на Бах, Bachflower, Комбинация Комуникативност, 50 мл. Симптоми: Капките на д-р Бах Комуникативност спомагат да комуникирате успешно със своите емоции и чувства. Благоприятсва изявата пред публика, както и личните взаимоотношения.  Съдържа: Растителни екстракти 0.4%: Камшиче (Agrimony / ..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Бранд: Bioherba Модел: Капки на Бах, Комбинация Фобии / Фикс Идеи, 50 мл.
Капки на Бах, Bachflower, Комбинация Фобии / Фикс Идеи, 50 мл. Симптоми: Капките на д-р Бах Фобии спомагат да се разделите със своите страхове, паники и фикс идеи, отваряйки ума си. С негова помощ ще придобиете по-гъвкаво поведение. Помага при паник атаки. Съдържа: Растителни екстракти0.4%: Ци..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Бранд: Bioherba Модел: Капки на Бах, комбинация Депресия, 50 мл.
Капки на Бах, Bachflower, Комбинация Депресия, 50 мл. Симптоми: Капките на д-р Бах Депресия са благоприятни за тези, които се чувстват потиснати, сринати и са прекалено чувствителни. Спомага ”да видим светлината в тунела” в моменти на отчаяние. Подходящи след загуба или големи промени в живота. ..
13.00лв.
без ДДС:13.00лв.
Бранд: Bioherba Модел: Капки на Бах, Комбинация Детокс, 50 мл.
Капки на Бах, Bachflower, Комбинация Детокс, 50 мл. Симптоми: Комбинацията Детокс е благоприятна за тези, които са прекалили с нещо, достигнали са до определена крайност, злоупотребили са с нещо или се чувстват неразположени, махмурлии и не могат да намерят своето нормално състояние. Спомага за о..
13.00лв.
без ДДС:13.00лв.
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)