Меню
Количка

Достaвка

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди.
Доставката може да бъде до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Цената за доставка се калкулира в зависимост от сумата на вашата поръчка и нейното тегло.
- Цената за доставка до офис на куриер започва от 4.60 +
- Доставка до посочен от вас адрес започва от 5,8 +
Време за обработка и доставка на поръчките от 2 до 5 работни дни. Ако има продукти които не са налични в момента на изпълнение на вашата поръчка, ще ви уведомим по телефона.

Поръчките се изпълняват всеки работен ден от понеделник до петък.

Плащане:
- Плащане с наложен платеж /ППП/  – продуктите които сте поръчали и доставката се заплащат на куриерската фирма при доставка.
Доставката се извършва в работно време 9-18 часа. Изпълнението на поръчката за България е от 2 до 5 работни дни. Куриерската фирма ще се свърже с вас на посочения от вас телефонен номер чрез СМС или телефонно обаждане .
След като бъде направена поръчка наш служител ще се свърже с вас, за да се уточнят детайлите относно нея. След доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат констатирани на място и докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. При доставка с куриер клиентът следва да зададе точен адрес и координати за доставка. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката ТЪРГОВЕЦА не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката. При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ТЪРГОВЕЦА се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Когато доставената стока  не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването и. ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.