Меню
Количка

За нас

Магазин  ЗдравейЗдраве е мястото, където ще намерите многообразие от продукти за здравето и красотата ви! Предлагаме на вашето внимание голямо разнообразие от продукти за здравето, като хранителни добавки, билкови тинктури, шуслерови соли, етерични масла, аюрведа продукти. За вашият енергиен баланс сме подготвили широка гама от оргонити и бижута от кристали.  В същото време провеждаме обучителни семинари свързани с духовното израстване и самоусъвършенстване.

В този контекст образователна литература, която ще намерите в магазина ни, ще ви бъде изключително от полза. Продуктите, които предлагаме са с доказано действие и качество, като за целта сме се доверили на водещите производители в тези сфери.

При избора на фирми за хранителни добавки, отдаваме голямо значение на начина на производство, тъй като от първостепенно значение, е продуктът, който закупувате да бъде усвоен в най-голяма степен от вашия организъм и да получите най-добър резултат. Фирмите произвеждащи здравословните продукти са сертифицирани от агенцията по храните и РИОКОЗ, като сертификацията е съобразена с европейското законодателство.

По този начин ние ви гарантираме, че продуктите, които предлагаме са безопасни за вашето здраве. Ако се колебаете кой е най-добрия продукт за вас и се нуждаете от консултация, тогава ни потърсете!

Можете да се свържете с нас чрез e-mail адрес : info@zdraveizdrave.bg или на тел. 0898250308. Пожелаваме Ви приятно пазаруване.