Меню
Количка

Книги

Книги

Заглавията които ви предлагаме са подбрани в следните сфери - езотерични, лечебни , духовно развиващи, женски практики, гадателски карти, енергийни практики и други. 

Модел: Болест ли ? По дяволите!
Той е уникален човек със световна известност -академик, професор, доктор по психология и педагогика, завеждащ катедра по палингенезия в Международната академия по форматизация към ООН, директор на "Института по самовъзстановяването на Човека,, в Москва. Вие държите в ръце второто издание на "Опитът ..
10.00лв.
без ДДС:10.00лв.
Модел: Енергийна клизма
Енергийна клизма, или триумфът на леля Нюра от Долно Нанагорнище Автор: Мирзаким Норбеков Тази книга е написана от акад. Норбеков в отговор на редица плагиатски издания, едно от които е "Енергийно здраве". Получи се нова книга в четири части. В първата част представям своя скромен опит в отдел..
12.00лв.
без ДДС:12.00лв.
Модел: Китайска астрология
Китайска Астрология - Шели У Издателство Хермес Тайните на източния зодиак. От хилядолетия хората са търсили начини да опознаят своята истинска същност и да прозрат характера на околните. Китайската астрология е древна наука, която използва архетипите на дванадесет животни, като ги съчетава с..
12.00лв.
без ДДС:12.00лв.
Модел: Магията на Рейки
Фокусиране на енергията за лечение. Ритуали и духовно развитие. Магията на Рейки Кристофър Пензак Кристофър Пензак е духовен учител, популярен автор на книги за Уики и Рейки Майстор. В тази книга той предлага едно новаторско изследване на Рейки и магията като взаимно допълващи се прак..
22.00лв.
без ДДС:22.00лв.
Модел: Между двете уши
Между двете уши - отговори на въпроси по системата на Норбеков Анна Чудновска - психолог, музикант, художник, инструктор по бойни изкуства, адепт на практическата философия и просто интересен, творчески човек. "Системата на Норбеков предлага отлично решение, превъзходно претеглена и обоснована п..
10.00лв.
без ДДС:10.00лв.
Модел: Опитът на един глупак
Световен бестселър! Според Мирзакарим Норбеков всички болести ни спохождат заради неумението ни да управляваме собствения си организъм, да използваме силата на личността си. Благодарение на човешката глупост, пасивност и мързел - тези вечни врагове на здравето, на младостта и на възможностите..
12.00лв.
без ДДС:12.00лв.
Модел: Пчелата
Пчелата  - Оура Лов Любов извън времето и пространството Всичко е любов... Има любов, която не забелязваш, защото мимолетно просветва в баналността на дните и не оставя следа. Има такава, която те връхлита като торнадо. Има и такава, която се колебае да прекрачи прага на настоящето. Ала има люб..
20.00лв.
без ДДС:20.00лв.
Модел: Сънища с ангелите
Сънища с ангелите Автори - Дорийн Върчу, Мелиса Върчу Лечение и напътствия от вашите сънища   Сънищата ни отварят вратите към други светове, времена и нива на съществуване. Те са свещени портали, чрез които ние получаваме мощни послания и напътствия от Източника, често под формата на символи, п..
9.00лв.
без ДДС:9.00лв.
Модел: Хюман дизайн - книга 1
Хюман дизайн - книга 1 Четан Паркин Забравете зодията, важна е мелодията! Искате ли да знаете с кого се разбирате най-добре и да откриете идеалния си партньор? Искате ли да се научите да вземате по-добри решения, да намерите най-удачната кариера и да разкриете най-силния си потенциал? Искате ..
20.00лв.
без ДДС:20.00лв.
Модел: Хюман дизайн - книга 2: Книга на линиите
Открийте човека, който сте родени да бъдете. Книгата "Хюман дизайн" на гуруто Четан Паркин се превърна в бестселър на българския книжен пазар миналата година. Продължението ѝ "Хюман дизайн - книга 2: Книга на линиите" притежава още едно ценно предимство. Тя не само задълбава още..
16.00лв.
без ДДС:16.00лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)