Меню
Количка

Артишок, 100 капсули, 250 мг.

Артишок, 100  капсули, 250  мг.
Артишок, 100 капсули, 250 мг.
  • : В продажба
  • Модел: Артишок, 100 капсули, 250 мг.
10.00лв.
без ДДС: 10.00лв.

Артишок, 100  капсули, 250  мг

Артишок съдържа силно действащо вещество – цинарин, което не може да се открие в нито един плод или зеленчук. Цинаринът като лечебно средство се използва при хепатит, атеросклероза, при чернодробни и жлъчни заболявания, понякога и при алергии и екземи. Има силно антисклеротично действие, полезен е за страдащи от подагра и артрит.

Артишок е един от най-старите традиционни билки за поддръжка на храносмилателната система. Действа благотворно за регулиране на телесното тегло. Освен това спомага за здравето на черниядроб и допринася за детоксикацията на организма. Нaмaлявa на нивoтo нa xoлecтepoлa в ĸpъвния cepyм, насърчава oбpaзyвaнeтo нa жлъчĸaтa и нeйнoтo oтдeлянe, пpитeжaвa пpoтивoвъзпaлитeлнa, aнтиoĸcидaнтнa и xeпaтoпpoтeĸтивнa aĸтивнocт, cпoмaгa зa yвeличaвaнe нa бъбpeчнaтa филтpaция и допринася при peгyлиpaнето на фyнĸциятa нa щитoвиднaтa жлeзa. Той е доставчик на кафеоил-хинова киселина, природният компонент, за който учените вярват, че е отговорен за благоприятния ефект от това растение.

Състав:  Артишок

Препоръчителна  употреба:  Като  хранителна  добавка  ,приемайте  по  една  капсула два  пъти  дневно  с  100  мл  вода, преди  хранене.

Действие: Благоприятно  за  черният  дроб  и  храносмилателната  система.

Хранителна  добавка:  Да  нe  се  превишава  препоръчителната  доза.  Да  не  се използва  при  деца  под  18  години. Да не  се  използва  като  заместител  на разнообразното  хранене.  Да  се  съхранява  на  място, недостъпно  за  деца.

Съдържание  на  една  капсула:  250  мг  от  Артишок

Съдържание  на  дневна  доза:  500  мг  от  Артишок 

Други  съставки:  Желатин, магнезиев стеарат

Хранителна  стойност  на  хранителна  добавка:  14kkaл./100гр.

Внимание:  Не  приемайте  този  продукт ,ако  сте  бременна  или  кърмите.

Преди  употреба  се  консултирайте  с  лекар  ако  приемате  лекарства  по  рецепта.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър