Меню
Количка

Бял Трън, 100 капсули, 380 мг

Бял  Трън, 100 капсули, 380  мг
Бял Трън, 100 капсули, 380 мг
  • : В продажба
  • Модел: Бял Трън, 100 капсули, 380 мг
18.90лв.
без ДДС: 18.90лв.

Бял  Трън, 100 капсули, 380  мг

Белият трън е един от най-ефективните хепатопротектори. Активните съставки в него играят роля в стабилизацията на биомембраните на хепатоцитите, повишават съществено детоксикиращата и антиоксидантна активност на черния дроб, вкл. и синтеза на глутатиона. Едновременно с това се стимулира синтеза на белтъци и регенеративните процеси, което обуславя възстановяването на повредените клетки на черния дроб. Като профилактично средства защитава неповредените хепатоцити и повишава тяхната устойчивост по отношение на инфекциите и различни видове отравяния. Белият трън усилва образуването на жлъчка и ускорява отделянето й, като по този начин нормализира процесите на храносмилане и обмяната на веществата. Ето защо се използва при остри и хронични хепатити, цироза на черния дроб, холангит, холецистит, а също и при токсични поражения на черния дроб в резултат на отравяне с различни химически съединения, вкл. алкохол, отровни гъби и лекарствени препарати. Белият трън се прилага и при захарен диабет, хронични заболявания на стомашно-чревния тракт и разширени вени.

Състав:  Бял  Трън  /  Onopordum асаnthium /

Препоръчителна  употреба:  Като  хранителна  добавка,  приемайте  по  една  капсула три  пъти  дневно  с  200  мл.  вода 

Действие:  Благоприятно  при  детоксикация  на  организма  и  черният  дроб

Хранителна  добавка:  Да  нe  се  превишава  препоръчителната  доза.  Да  не  се използва  при  деца  под  18  години.  Да  не се използва  като  заместител  на разнообразното  хранене.  Да  се  съхранява  на  място, недостъпно  за  деца. 

Съдържание  на  една  капсула:  380  мг  Бял  Трън

Съдържание  на  дневна  доза:  1140  мг  Бял  Трън

Други  съставки:  Желатин, магнезиев стеарат

Хранителна  стойност  на  хранителна  добавка:  14kkaл.  /100гр. 

Внимание:  Не  приемайте  този  продукт, ако  сте  бременна  или  кърмите. 

Преди  употреба  се  консултирайте  с  лекар  ако  приемате  лекарства  по  рецепта. 

При проблеми с черния дроб приемайте Бял трън!
Продукти направени от бял трън, като тинктура, хранителна добавка или масло, съдържат значително количество от най-силните природни антиоксиданти – витамини Е и А, които играят ключова роля за доброто функциониране на сърдечно-съдовата и половата система.
Продуктите са много богати на цинк, магнезий, манган и селен. Тези четири елемента са необходими за  синтезирането на хормона инсулин от панкреаса, отговорни са и за регулирането на нивото на кръвната захар.
Продуктите от бял трън най - често се използват  за лечение на различни заболявания на черния дроб, жлъчния мехур и жлъчните пътища.  Стимулира се регенерацията на чернодробните клетки, засегнати от прием на токсични вещества или алкохол, спомага за детоксикацията на черния дроб, спира развитието на възпалителни процеси в черния дроб, жлъчния мехур и жлъчните пътища, подобрява обменните процеси в черния дроб. За това продуктите се използват като част от цялостната превенция и лечение на цироза, хепатит, прегъната жлъчна , камъни в жлъчката, затлъстяване на черния дроб , токсикация на черния дроб (от прекомерна употреба на алкохол, поемане на токсини,  тежки метали или продължителната употреба на лекарства).

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър