Меню
Количка

ФОРМУЛА ЗА ЧЕРНИЯ ДРОБ 100 КАПСУЛИ

ФОРМУЛА ЗА ЧЕРНИЯ ДРОБ 100 КАПСУЛИ
-1 %
ФОРМУЛА ЗА ЧЕРНИЯ ДРОБ 100 КАПСУЛИ
  • : В продажба
  • Модел: ФОРМУЛА ЗА ЧЕРНИЯ ДРОБ 100 КАПСУЛИ
Офертата изтича след:
Day
Hour
Min
Sec
23.80лв.
24.00лв.
без ДДС: 23.80лв.

ФОРМУЛА ЗА ЧЕРНИЯ ДРОБ 100 КАПСУЛИ


Действие и приложение на продукта
Формулата за черния дроб осигурява стабилна основа за работата на черния дроб, използвайки едни от най-познатите билки, свързани с тази функция, а именно Бял трън, Глухарче, Репей, N-Ацетил-L-Цистеин и други. Внимателно подбрани, те обхващат всички нива на поддържане на черния дроб и повишават неговото функциониране. Белият трън е един от най-ефикасните хепатопротектори -  спомага за защитата на черния дроб, като допринася за заздравяването на мембраните на чернодробните клетки, подпомага възстановяването и оптимизира функциите им. Активните съставки в него насърчават детоксикиращата и антиоксидантна защита, както и допринася и за възстановяване на повредените клетки на черния дроб. Коренът от Глухарче го тонизира  и спомага за намаляването на събиране на холестерол в него. Коренът от Репей от своя страна спомага за изчиcтвaнeтo нa тoĸcинитe oт ĸpъвтa - eднa oт ocнoвнитe цeли нa чepния дpoб. Останалите съставки повишават основната функция на хранителната добавка, тъй като те не са по маловажни по свойства, свързани с приноса към черния дроб.
Състав на една капсула
Екстракт от семена на Бял Трън - 2,5mg, Глухарче корен – 30mg, Репей корен – 35mg, Магданоз корен – 35mg, Пикрориза куроа екстракт (корен) – 30mg, Черна ряпа корен – 25mg, N-Ацетил-L-Цистеин – 15mg, TMG (триметилглицин - от натурален бетаин) – 15mg, Алфа-Липоева киселина – 5mg.

Начин на употреба и дозировка
 Като хранителна добавка, вземайте по две капсули веднъж или два пъти на ден с вода.
Опаковка
100 капсули

Съхранение
Да съхранява на хладно и сухо място, без пряка слънчева светлина.
Противопоказания
Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Преди употреба се консултирайте с лекар ако приемате лекарства по рецепта.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър