Меню
Количка

КОНСКИ КЕСТЕН ЕКСТРАКТ 250 МГ, 100 КАПСУЛИ

КОНСКИ КЕСТЕН ЕКСТРАКТ 250 МГ, 100 КАПСУЛИ
КОНСКИ КЕСТЕН ЕКСТРАКТ 250 МГ, 100 КАПСУЛИ
  • : В продажба
  • Модел: КОНСКИ КЕСТЕН ЕКСТРАКТ 250 МГ, 100 КАПСУЛИ
22.00лв.
без ДДС: 22.00лв.

КОНСКИ КЕСТЕН ЕКСТРАКТ 250 МГ, 100 КАПСУЛИ

Действие и приложение на продукта
Конският кестен съдържа уникално природно съединение, познато като есцин. То спомага за поддържане целостта на кръвоносните съдове, за да се стимулира здравословното кръвообращение в целия организъм. Тонизиращо действие при хемороиди и разширени вени. Конският кестен или още познат като Див Кестен притежава венотонично, противовъзпалително, капиляроукрепващо и обезболяващо действие. Освен това той намалява увеличената склонност към кръвосъсирване и образуване на съсиреци (тромби), както и намалява вискозитета на кръвта. Конският кестен дължи свойствата си на природни вещества в състава си, но най-вече на уникалните съединения ескулин и есцин. Установеният ескулин в дивия кестен, притежава свойствата да повишава устойчивостта на капилярите и еритроцитите и да въздейства върху колоидните съставки на граничните повърхности на клетката, особено засягащи тези на венозната система. Есцинът в конския кестен понижава вискозитета Тна кръвта, т.е. контролира образуването на тромби (съсиреци) и притежава укрепващо капилярите действие. Екстрактът от див кестен укрепва венозната стена, прави я по-еластична и здрава, също така понижава пропускливостта й. Конският кестен се слави още с богатство на дъбилни вещества, сапонини, белтъци, флавоноиди –  кверцетин и кемпферол, кумарини, танини, аминокиселини, витамини В1, С и К, калий, натрий, магнезий, фосфор.

Състав: Конски Кестен Екстракт (Aesculus hippocastanum).

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте една капсула на ден с вода.

Хранителна добавка: Да нe се превишава препоръчителната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Съдържание на една капсула: 250мг Конски кестен екстракт.

Съдържание на дневна доза: 250мг Конски кестен екстракт.

Други съставки: Желатин.

Хранителна стойност на хранителна добавка: 14 kkaл./100гр.

Внимание: Не приемайте този продукт, ако приемате антидепресанти по рецепта или ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с вашия лекар, преди употреба.

Производител: Биохерба Р ООД , Руен 4102,ул.Църковна № 5

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър