Меню
Количка

Кортизол подкрепа, 100 капсули

Кортизол подкрепа, 100 капсули
Кортизол подкрепа, 100 капсули
  • : В продажба
  • Модел: Кортизол подкрепа, 100 капсули
16.50лв.
без ДДС: 16.50лв.

Кортизол подкрепа, Биохерба, 100 капсули

Състав: Витамин C /от Калциев Аскорбат /, Пантотенова киселина/от магнезиев оксид /, Хром, кора от Магнолия officinalis и екстракт от кората на Фелодендрон амуренсе, Екстракт от Зелен чай, Екстракт от Ашваганда, Екстрактот Холи Басил, Гъба Рейши, Екстракт от Родиола Розеа корен, Екстракт от Банаба /lagerstroemia speciosa / лист.

Препоръчителна употреба:Като хранителна добавка, приемайте една капсула три ъти дневно с вода.

Начин на употреба: Благоприятен за регулиране на кръвното налягане и функционирането на сърцето, както и начина, по който организмът употребява хранителните вещества. Подпомага процеса на разпределяне на енергията, подготвяйки отганизма за стресови ситуации и осигурява на мозъка адекватни източници на енергия. Кортизолът освобождава аминокиселини за употреба от мускулите и води до освобождаването на миостатин - мускулно разграждащ протеин.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се ​​съхраняванамясто, недостъпнозадеца.

Съдържание на една капсула: Витамин C /от Калциев Аскорбат /30мг, Пантотенова киселина/от магнезиев оксид / 8мг, Хром 20мкг, кора от Магнолия officinalis и екстракт от кората на Фелодендрон амуренсе 200мг, Екстракт от Зелен чай 100мг, Екстракт от Ашваганда 20мг, Екстрактот Холи Басил 20мг, Гъба Рейши 10мг, Екстракт от Родиола Розеа корен 10мг, Екстракт от Банаба /lagerstroemia speciosa / лист 2мг.

Съдържание на дневна доза:Витамин C /от Калциев Аскорбат /90мг, Пантотенова киселина/от магнезиев оксид / 8мг, Хром 60мкг, кора от Магнолия officinalis и екстракт от кората на Фелодендрон амуренсе 600мг, Екстракт от Зелен чай 300мг, Екстракт от Ашваганда 60мг, Екстрактот Холи Басил 60мг, Гъба Рейши 30мг, Екстракт от Родиола Розеа корен 30мг, Екстракт от Банаба /lagerstroemia speciosa / лист 6мг.
Други съставки: Желатин.

Хранителната стойност на хранителна добавка: 14 ккал / 100гр

Внимание: Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Преди употреба се консултирайте с лекар ако приемате лекарства по рецепта.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър