Меню
Количка

Маслина Лист, 100 капсули, 280мг

Маслина Лист, 100 капсули, 280мг
Маслина Лист, 100 капсули, 280мг
  • : В продажба
  • Модел: Маслина Лист, 100 капсули, 280мг
10.00лв.
без ДДС: 10.00лв.

Маслина Лист, 100 капсули, 280мг

Действие и приложение на продукта

Mаслиновото дърво води началото си от Гърция, като се смята, че по-точно датира от остров Крит около 3500 пр. Хр. Листата на растението съдържат уникалното съединение Oлеуропеин, което спомага да се засилят защитните сили на организма. Маслината проявява мощни антивирусни, антибактериални и противогъбични ефекти, има полезно действие в случаите на гъбични инфекции, херпес, алергии, псориазис, хронична умора, белодробни и стоматологични заболявания, бактериални кожни инфекции и др. В комбинация с останалите полезни вещества в състава на маслиновите листа се оказва благоприятно влияние върху имунната система. Те притежават леко хипогликемично действие, повлиявайки благоприятно стойностите на кръвното налягане. Маслиновите листа поддържат функциите на кръвоносната система, подкрепят бъбречната дейност и притежават лек диуретичен ефект. Благоприятстват функцията на храносмилателния тракт и подобряват имунните защити на организма. Естествен широкоспектърен антибиотик. Изключително мощен антиоксидант, осигуряващ детоксикация на организма на клетъчно ниво.

Състав: Маслина лист /olea europaea / – 280mg.

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка ,приемайте по една капсула два пъти дневно с 200 мл вода, преди хранене.

Действие: Благоприятно за подкрепа на имунната система.

Хранителна добавка: Да нe се превишава препоръчителната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител наразнообразното хранене. Да се съхранява на място ,недостъпно за деца.

Съдържание на една капсула: 280 мг маслина лист

Съдържание на дневна доза: 280 мг маслина лист

Други съставки: Желатин, магнезиев стеарат

Хранителна стойност на хранителна добавка: 14kkaл./100гр.

Внимание: Не приемайте този продукт,ако сте бременна или кърмите.

Преди употреба се консултирайте с лекар ако приемате лекарства по рецепта.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър