Меню
Количка

ОРЕГОНСКО ГРОЗДЕ КОРЕН 200МГ, 60 КАПСУЛИ

ОРЕГОНСКО ГРОЗДЕ КОРЕН 200МГ, 60 КАПСУЛИ
ОРЕГОНСКО ГРОЗДЕ КОРЕН 200МГ, 60 КАПСУЛИ
  • : В продажба
  • Модел: ОРЕГОНСКО ГРОЗДЕ КОРЕН 200МГ, 60 КАПСУЛИ
18.70лв.
без ДДС: 18.70лв.

ОРЕГОНСКО ГРОЗДЕ КОРЕН 200МГ, 60 КАПСУЛИ

Действие и приложение на продукта

Орегонското грозде представлява вечнозелен и цъфтящ храст, а по името може да се отгатне къде вирее - предимно в Северна Америка. Орегонското грозде представлява мощно детоксикиращо средство, подпомагащо за здрави имунна система, стомашно-чревен тракт и добро храносмилане. Орегонското грозде действа благоприятно при симптоми на гастрит, а друга негова полза е да спомогне за по-доброто и завишено смилане и усвояване на протеините и мазнините в организма. Използва се за лечение на диария с бактериален произход, чревни паразитози, болки и спазми в областта на корема, за стимулиране на апетита, при нервен стомах и като средство за прочистване на червата. Орегонско грозде също така стимулира отделянето на жлъчка и други чернодробни ензими. По естествен път растението повишава функцията на черния дроб и едновременно с това засилва и детоксикиращата му функция.

Състав: Орегонско Грозде Корен (Mahonia aquifolium).

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте една капсула един до два пъти на ден с вода.

Хранителна добавка: Да нe се превишава препоръчителната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Съдържание на една капсула: 200мг Орегонско Грозде Корен.

Съдържание на дневна доза: 400мг Орегонско Грозде Корен.

Други съставки: Желатин, Микрокристална Целулоза

Хранителна стойност на хранителна добавка: 14 kkaл./100гр.

Внимание: Не приемайте този продукт, ако приемате антидепресанти по рецепта или ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с вашия лекар, преди употреба.

Производител: Биохерба Р ООД , Руен 4102,ул.Църковна № 5

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър