Меню
Количка

Аурикулария - 60 капсули

Аурикулария - 60 капсули
Аурикулария - 60 капсули
  • : В продажба
  • Модел: Аурикулария - 60 капсули
  • Местоположение: На склад при доствчик
42.70лв.
без ДДС: 42.70лв.

Аурикулария - 60 капсули

Съставки в една капсула: екстракт от Аурикулария (Auricularia auricula-judae ) - 400 mg. Подпомага при: тромби, инфаркт, атеросклероза, Подпомага за намаляване на холестерола и регулиране на кръвното налягане, мигрена, шум в ушите и проблем с кръвоснабдяването, ракови заболявания на кожата, простатата и съединителната тъкан, наднормено тегло и хемороиди. Повишава либидото.


Действие: Аурикуларията е богата на витамини от група „B”, ценни белтъци, минерали и вторични вещества, които предотвратяват сгъстяването на кръвта и появата на различни възпаления особено на слизестите обвивки в организма на човек. Гъбата възстановява кръвоснабдяването. Това предотвратява тромбози и други запушвания. Ето защо тя е прекрасно средство против инфаркт на миокарда, хеморагичен инсулт и атеросклероза. Това обяснява значително по-малката честота на тези заболявания в Източна Азия. Аурикуларията стимулира имунитета и при инфекции и хронични заболявания на кожата и лигавиците. Помага при болки предизвикани от недостатъчно кръвоснабдяване в краката. Начин на употреба: 2 пъти на ден по 2 капсули, за предпочитане 30 мин преди храна. Не се препоръчва за деца, бременни и кърмещи.
Знаете ли, че ... На външен вид наподобява формата на човешко ухо. Съществува легенда, че на бъзовото дърво, където Юда се обесил започнали да растат гъби с формата на ухо. В Източна Азия Аурикуларията се използва за храна.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър