Меню
Количка

Брейн комплекс - 60 капсули

Брейн комплекс - 60 капсули
Брейн комплекс - 60 капсули
  • : В продажба
  • Модел: Брейн комплекс - 60 капсули
  • Местоположение: На склад при доствчик
42.70лв.
без ДДС: 42.70лв.
Брейн комплекс - 60 капсули
За здрава нервна система, добра памет и кръвооросяване!


Съставки в една капсула: екстракт от херициум ( Hericium erinaceus) - 200 mg, екстракт от рейши ( Ganoderma lucidum) - 100 mg, екстракт от кордицепс ( Cordyceps sinensis) – 60 mg, екстракт от шиитаке ( Lentinula edodes) – 40 mg,
Подпомага при: лошо кръвооросяване на мозъка, честа загуба на памет, болестта на Алцхаймер, старческа деменция, мултиплена склероза, дезориентация, безсъние, разсеяност, мигрена, нервно напрежение.
Действие: Херициум може да регенирира мозъчна нервна тъкан и затова подобрява състоянието при болестта на Алцхаймер – най-разпространената форма на необратима деменция. Симптомите са загуба на паметта, дезориентация, неспособност да се говори и разсъждава. Причината е натрупването на плаки около мозъчните нервни клетки и нарушения в нервните влакна известни като неврофибриларни възли. В херициума е изолиран определен вид протеин т.н. фактор за нарастване на нервите (ФНН). Рейши оказва успокояващо действие върху ЦНС, при безсъние, разсеяност и мигрена. Полезна е за подобряване способността да мислим и предпазва от загуба на паметта. Рейши има способността и да усилва силата на духа и да повишава позитивното емоционално отношение. Помага и при епилепсия. Кордицепс има най-големи възможности да чисти кръвта и лимфните възли, и е единствената най-силно действаща в областта на главата. Отделно от това кордицепс действа на либидото в период от седмици до месеци и възстановява сексуалните функции и при мъжете и при жените. Счита се за мощен афродизиак. Клиничните изследвания потвърждават, че кордицепсът понижава нивото на лошия холестерол и увеличава нивото на добрия. Шиитаке има рядката способност да възстановява миелиновата обвивка на нервните влакна и благодарение на това е много ефективна при разсеяната (мултипленна) склероза. Заедно с херициумът силно подобряват състоянието при болестта на Алцхаймер. Доказано е, че при психо-неврологични заболявания дава тласък към ремисия. Начин на употреба: 2 пъти на ден по 2 капсули, за предпочитане 30 мин преди храна.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър