Меню
Количка

Киндер комплекс - 60 капсули

Киндер комплекс - 60 капсули
Киндер комплекс - 60 капсули
  • : В продажба
  • Модел: Киндер комплекс - 60 капсули
  • Местоположение: На склад при доствчик
42.70лв.
без ДДС: 42.70лв.

Киндер комплекс - 60 капсули
За силен детски имунитет!

Съставки в една капсула: екстракт от агарикус блазеи (Agaricus blazei) – 150 mg, екстракт от кордицепс (Cordyceps sinensis) – 150 mg, екстракт от агарикус биспорус (Agaricus bisporus) - 100 mg.
Подпомага: детския имунитет при различни заболявания, особено необходим при онкологични проблеми.
Действие: Агарикус биспорус в момента е най-култивираната гъба в света. Гъбата е особено подходяща при високо кръвно и диабет (особено при деца) и при подагра. Подпомага перисталтиката на червата. Подчертано помага при левкемия (която е най-често срещана при децата). В някои случаи противодейства на рака в повече от 50% от пациентите. Съдържа ензими със силно антиоксидантно действие, имуномодулаторни и противотуморни полизахариди. Кордицепс има висок противораков индекс. Въздейства преди всичко на лимфоми, лимфогрануломатоза, тромбоцитопения и други заболявания на кръвта, които се срещат по-често при болни деца. Назначават го на първо място при тумори на главния мозък. Помага при респираторни заболявания, хроничен бронхит и астма, която също е често срещана в детска възраст. Помага и при аритмия, хепатит В. Кордицепс се използва в традиционната китайска медицина като гъбата оживяваща меридианите на бъбреците и белите дробове. През 2006г в Ню Йорк, на конгреса по микология и микотерапия, гъбата Агарикус блазеи е призната като най-перспективна за лечение на онкологични заболявания, тъй като е ефективна и в последен стадий на рак, когато се развива асцит и лимфостаза. Освен това тя никога не развива алергични реакции поради което е особено подходяща за употреба при деца. Способна е и да потиска всякаква патогенна гъбична флора (кандиди и др.).
Начин на употреба: Деца от 2 до 6 години - 2 пъти на ден по 1 капсула; деца от 7 до 12 години - 2 пъти на ден по 2 капсули, за предпочитане 30 мин преди храна.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър