Меню
Количка

Копринус - 60 капсули, 555 мг.

Копринус - 60 капсули, 555 мг.
Копринус - 60 капсули, 555 мг.
  • : В продажба
  • Модел: Копринус - 60 капсули, 555 мг.
  • Местоположение: На склад при доствчик
42.70лв.
без ДДС: 42.70лв.
Копринус - 60 капсули, 555 мг.

Съставки в една капсула: екстракт от Копринус (Coprinus comatus) – 400 mg. Подпомага при: диабет I и II тип, атеросклероза и проблем с оросяването, лошо храносмилане и нарушена микрофлора, хемороиди, възпаления, инфаркт и проблеми на кръвоносните съдове и сърдечния ритъм, алкохолизъм и подагра.


Действие: Копринус значително подобрява състоянието при диабетици. Първите изследвания за нейното понижаващо кръвната захар действие е проведено през 1934г. От тогава се знае, че тя има и противовъзпалително действие и е в състояние да предотврати негативните последствия на диабета върху сърдечно-съдовата система и диабетната полиневропатия. Гъбата въздейства предпазващо върху т.н. бета клетки в лангерхансовите островчета на панкреаса където се произвежда хормона инсулин. Доказано е чрез опити, че час и половина след приема й, нивото на кръвната захар се понижава значително. Начин на употреба: 2 пъти на ден по 2 капсули, за предпочитане 30 мин преди храна.


Знаете ли, че ... В Германия гъбата се нарича „ мастиларка“ тъй като старите екземпляри се разлагат до субстанция приличаща на тъмно мастило. Много е богата на минерални съединения и основни витамини, преди всичко на тези от група B. Тя е една от малкото гъби богати на вит С.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър