Меню
Количка

МЕЛАТОНИН 1 МГ, 75 табл.

МЕЛАТОНИН 1 МГ, 75 табл.
МЕЛАТОНИН 1 МГ, 75 табл.
  • : В продажба
  • Модел: МЕЛАТОНИН 1 МГ, 75 табл.
24.50лв.
без ДДС: 24.50лв.

МЕЛАТОНИН 1 МГ, 75 таблетки


Действие и приложение на продукта
Мелатонинът е най-известен с качествата си за подобряване на съня и третирането на безсъние. Установено е, че синтезирането на мелатонин в човешкия организъм играе изключително важна роля в контрола на денонощния ритъм бодрост-сън и на свързаните с тези състояния промени в секрецията на различните хормони (кортизол, тестостерон, растежен хормон). Основно, той спомага за възстановяването на нормалния сън, защото когато е в достатъчно количество, мелатонинът леко понижава телесната температура на човека – по този начин се намалява и консумацията на енергия и се ускорява регенерацията на клетките, които не са активни по време на фазата на съня. В същото време осигурява отлично естествено антиоксидантно действие. Помага много успешно за преодоляване на часовата разлика.

Състав на една таблетка
Мелатонин - 1mg.

Начин на употреба и дозировка
Като хранителна добавка, приемайте една таблетка с вода половин час преди лягане.

Опаковка
1 МГ, 75 таблетки.

Съхранение
Да съхранява на хладно и сухо място, без пряка слънчева светлина.

Противопоказания
Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с вашия лекар, преди употреба, ако приемате лекарства по рецепта.

Знаете ли, че… Забързани в ежедневието, ние отделяме все по-малко време за възстановяване и активна почивка, което може незабелязано да ни вкара в порочен кръг, при който е възможно повишеният стрес да отключи някои нарушения на съня. Достатъчното количество отморяващ сън е физиологична потребност. Мелатонинът може да окаже голяма помощ за постигането му.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър