Меню
Количка

ВИТАМИН B-1 (ТИАМИН) 100 капсули 14мг

ВИТАМИН B-1 (ТИАМИН) 100 капсули 14мг
ВИТАМИН B-1 (ТИАМИН) 100 капсули 14мг
  • : В продажба
  • Модел: ВИТАМИН B-1 (ТИАМИН) 100 капсули 14мг
14.30лв.
без ДДС: 14.30лв.

ВИТАМИН B-1 (ТИАМИН) 100 капсули 14мг

Действие на ВИТАМИН В1:

Витамин В1, известен още като тиамин има основно значение за здравето на организма, играе решаваща роля в енергийния метаболизъм и функцията на нервните клетки, което е от съществено значение за здравето на ума и тялото. Витамин В1 e водоразтворим, което означава, че излишъците, които приемаме с храната не се складират в организма и той трябва да се набавя ежедневно. Дефицитът му предизвиква чувство на отпадналост, повишена умора, раздразнителност и липса на апетит, както и настъпват нарушения в работата на стомашно-чревния тракт, появява се мускулна слабост и умора. Затова е необходимо да приемате достатъчно количество от витамина ежедневно.Това ще регулира работата на нервната система, ще повлияе положително на умствените способности, и най-вече ще участва в метаболизма на въглехидратите и ще снабдява мозъка с глюкоза. Също така Витамин В1 е важен за формирането на хидрохлорна киселина, която е необходима за добро храносмилане. Нашите Витамин В1 капсули са удобен начин да се гарантира, че набавяте нужните количества тиамин за тялото си.  

Състав: Витамин B-1 (Тиамин) (като thiamin HCl).

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте една капсула на ден с вода.

Хранителна добавка: Да нe се превишава препоръчителната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Съдържание на една капсула: 14мг Витамин B-1 (Тиамин)

Съдържание на дневна доза: 14мг Витамин B-1 (Тиамин)

Други съставки: Желатин, Микрокристална Целулоза.

Хранителна стойност на хранителна добавка: 14 kkaл./100гр.

Внимание: Не приемайте този продукт, ако приемате антидепресанти по рецепта или ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с вашия лекар, преди употреба.

Производител: Биохерба Р ООД , Руен 4102,ул.Църковна № 5

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър