Меню
Количка

Между двете уши

Между двете уши
Между двете уши
  • : В продажба
  • Модел: Между двете уши
10.00лв.
без ДДС: 10.00лв.

Между двете уши - отговори на въпроси по системата на Норбеков
Анна Чудновска - психолог, музикант, художник, инструктор по бойни изкуства, адепт на практическата философия и просто интересен, творчески човек.

"Системата на Норбеков предлага отлично решение, превъзходно претеглена и обоснована програма за самовъзстановяване. За разлика от много други системи тя е адаптирана за прилагане от съвременния човек и дойде съвсем навреме. Активно работейки над себе си, вие постигате отначало здраве, а след това и нови хоризонти във всичко, към което се стремите. Реализирате мечтата си. Разбирате своята уникална цел в този живот. Правите света ярък, пълнокръвен, наситен."
Анна Чудновска

Мирзакарим Норбеков - доктор по психология, педагогика, философия в медицината. Създател на уникална система за оздравяване и подмладяване на организма на човека. Изтъкнат целител на нашето време. Възглавява Института за самовъзстановяване на човека в Москва.

"...има хора, съчетаващи в себе си едновременно и физиката, и
лириката. Една от тях е Анна Чудновска, логик романтик. Тя чете
същите тези книги, гледа същите филми и умее да говори с логиците
на разбираем за тях език!
В интернет Анна отговаря на хиляди, хиляди, стотици хиляди въпроси и е тренирана да дава кратки, лаконични и прости, тоест гениални отговори.
Една от целите на тази книга е да достигне до логиците, които не са
се разучили да мислят, чувстват и мечтаят!"
Мирзакарим Норбеков (от предисловието към книгата)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър