Меню
Количка

билкова тинктура БЯЛ ТРЪН И ГЛУХАРЧЕ, 50 мл.

билкова тинктура БЯЛ ТРЪН И ГЛУХАРЧЕ, 50 мл.
билкова тинктура БЯЛ ТРЪН И ГЛУХАРЧЕ, 50 мл.
билкова тинктура БЯЛ ТРЪН И ГЛУХАРЧЕ, 50 мл.
билкова тинктура БЯЛ ТРЪН И ГЛУХАРЧЕ, 50 мл.
билкова тинктура БЯЛ ТРЪН И ГЛУХАРЧЕ, 50 мл.
  • : В продажба
  • Модел: Билкова тинктура БЯЛ ТРЪН И ГЛУХАРЧЕ, 50 мл.
6.50лв.
без ДДС: 6.50лв.

БЯЛ ТРЪН И ГЛУХАРЧЕ, Тинктура 50мл

Silybummarianum, Taraxacum officinale

Действие и приложение на продукта

Коренът от Глухарче тонизира черния дроб и жлъчния мехур спомага за намаляването на събиране на холестерол в в черния дроб. Той стимулира храносмилането чрез увеличаване на отделянето на храносмилатени секрети и има диуретичен ефект, с което спомага на метаболизма и отделянето на токсини. Насърчава имунната система. Белият трън подпомага предпазването на клетките на черния дроб от вредни въздействия и благоприятства детоксификационната и регенериращата му функция. Стимулира противовъзпалителните процеси и нормализира обновяването на кожните клетки в човешкия организъм.  

Състав:1ml съдържа 1ml тинктура 1:5, еквивалентен на 250mg билки. Етанол 66% об./об. 

Без лекарско предписание.

Употреба: Перорално - 25 капки (1мл.) до 3 пъти дневно, 10-15 минути преди хранене в 100 мл вода. 

Съдържание на една дневна доза: 400 мг Бял трън семе, 350 мг Глухарче корен.

*Хранителна добавка.Да не се превишава препоръчваната дневна доза от 3 мл. Да не се използва от бременни, кърмачки и лица под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

При проблеми с черния дроб приемайте Бял трън!
Продукти направени от бял трън, като тинктура, хранителна добавка или масло, съдържат значително количество от най-силните природни антиоксиданти – витамини Е и А, които играят ключова роля за доброто функциониране на сърдечно-съдовата и половата система.
Продуктите са много богати на цинк, магнезий, манган и селен. Тези четири елемента са необходими за  синтезирането на хормона инсулин от панкреаса, отговорни са и за регулирането на нивото на кръвната захар.
Продуктите от бял трън най - често се използват  за лечение на различни заболявания на черния дроб, жлъчния мехур и жлъчните пътища.  Стимулира се регенерацията на чернодробните клетки, засегнати от прием на токсични вещества или алкохол, спомага за детоксикацията на черния дроб, спира развитието на възпалителни процеси в черния дроб, жлъчния мехур и жлъчните пътища, подобрява обменните процеси в черния дроб. За това продуктите се използват като част от цялостната превенция и лечение на цироза, хепатит, прегъната жлъчна , камъни в жлъчката, затлъстяване на черния дроб , токсикация на черния дроб (от прекомерна употреба на алкохол, поемане на токсини,  тежки метали или продължителната употреба на лекарства).
 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър