Меню
Количка

билкова ТИНКТУРА ГЛУХАРЧЕ КОРЕН, 100 мл.

билкова ТИНКТУРА ГЛУХАРЧЕ КОРЕН, 100 мл.
билкова ТИНКТУРА ГЛУХАРЧЕ КОРЕН, 100 мл.
  • : В продажба
  • Модел: Билкова ТИНКТУРА ГЛУХАРЧЕ КОРЕН, 100 мл.
8.20лв.
без ДДС: 8.20лв.

ТИНКТУРА ГЛУХАРЧЕ КОРЕН, 100 мл

Състав: 1ml съдържа 1ml тинктура от глухарче корен 1:5, еквивалентен на 200mg билка глухарче - корен. Етанол 66% об./об.
Дозировка: Перорално - по 15-30  капки, три пъти дневно, 10-15 минути преди хранене в 100 мл вода.

Действие и приложение на продукта

Глухарчето е естествен биостимулатор. Подкрепя дейността на стомашно-чревния тракт и черния дроб. Благоприятства нормалните функции на бъбреците и пикочната система. Освежава и тонизира организма. Насърчава имунната система. Благоприятства функционирането на черния дроб и допринася за защитата му от различни неблагоприятни фактори. Допринася за ефективната детоксикация както на черния дроб, така и на храносмилателната система. Благодарение на това някои от симптомите при чернодробно увреждане намаляват: пъпки, петна, зачервяване на кожата, лош дъх, сърбеж, обложен език, депресивни състояния, главоболие, слаба концентрация и други. Спомага при някои от симптомите при лошо храносмилане, включително киселини след хранене, подуване на корема, придружено с дискомфорт и болка, запек, прекомерно образуване на газове.

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВА ПРЕПОРЪЧВАНАТА ДНЕВНА ДОЗА. ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ЗАМЕСТИТЕЛ НА РАЗНООБРАЗНОТО ХРАНЕНЕ. ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА МЯСТО.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър